Pernă ergonomică Latex

115,00 lei

Am folosit latexul pentru a obține combinația ideală de confort și aerisire pentru un somn odihnitor noaptea și minte limpede ziua.

Pernă ergonomică Memory

115,00 lei

Spuma cu memorie oferă un suport optim, care favorizează un confort complet, fără compromisuri. Te avertizăm, am gândit-o special pentru a crea dependențe!

Pernă Lavandă

95,00 lei

Realizată din spumă cu memorie mărunțită, perna e încă o încercare de-a noastră de a crea confort sporit și somn relaxant. Ne aplaudăm pentru idee. (Cu măsură, în gând.)

Saltea Balance HR

560,00 lei

Alege salteaua Balance High Resilience când îți dorești suport ferm, dar blând și protecție față de mișcările partenerului. E cea mai isteață alegere când vine vorba de saltele mediu-ferme. Și știm ce zicem: vindem 4 milioane de saltele anual, în lumea-ntreagă.

Saltea Balance Latex

660,00 lei

Un amestec de reziliență subtilă și spumă latex premium, dezvoltată în laboratoarele fabricii noastre, de specialiști ușor obsedați să găsească armonia perfectă de materiale care să vă șoptească noapte bună.

Saltea Balance Memory

635,00 lei

Combină confortul premium al spumei cu memorie cu independența și suportul oferit de arcurile împachetate individual. Îți vor veni în minte cântecele de leagăn din copilărie, în timp ce te scufunzi în somn, zâmbind. Garantat! (de către cel mai mare producător de spume cu memorie din sud-estul Europei, Aramis Group)

Saltea Bouncy Lavender

490,00 lei

Confortul clasic, regândit pentru provocările vieții moderne. Am găsit arcurile cele mai rezistente și am adăugat spuma poliuretanică clasică, de calitate premium.

Saltea Calm

520,00 lei

Pentru fanii absoluți ai saltelelor din spumă, am creat combinația ideală: suport ferm, dar blând la bază și confortul cel mai drăgăstos la suprafață. Indiferent cum dormi, te vei trezi ca după o lungă îmbrățișare.

Saltea Support

505,00 lei

O saltea prietenoasă cu coloana, pe toată durata somnului. Te trezești odihnit, indiferent ce poziție preferată de dormit ai.