Saltea Balance HR

535,00 lei

Alege salteaua Balance High Resilience când îți dorești suport mediu-ferm, dar blând și protecție față de mișcările partenerului. E cea mai isteață alegere când vine vorba de saltele ferme. Și știm ce zicem: vindem 4 milioane de saltele anual, în lumea-ntreagă.

Saltea Balance Latex

635,00 lei

Un amestec de reziliență subtilă și spumă latex premium, dezvoltată în laboratoarele fabricii noastre, de specialiști ușor obsedați să găsească armonia perfectă de materiale care să vă șoptească noapte bună.

Saltea Balance Memory

610,00 lei

Combină confortul premium al spumei cu memorie cu independența și suportul oferit de arcurile împachetate individual. Îți vor veni în minte cântecele de leagăn din copilărie, în timp ce te scufunzi în somn, zâmbind. Garantat! (de către cel mai mare producător de spume cu memorie din sud-estul Europei, Aramis Grup).

Saltea Bouncy Pure White

465,00 lei

Confortul clasic, regândit pentru provocările vieții moderne. Am găsit arcurile cele mai rezistente și am adăugat spuma poliuretanică clasică, de calitate premium.

Saltea Calm

495,00 lei

Pentru fanii absoluți ai saltelelor din spumă, am creat combinația ideală: suport ferm, dar blând la bază și confortul cel mai alinător la suprafață. Indiferent cum dormi, te vei trezi ca după o lungă îmbrățișare.

Saltea Support

480,00 lei

Știe să ofere suport solid, cu blândețe. Doamnelor, sună cunoscut?