Fluffy Canapea 2 locuri L Extensibilă

Canapeaua extensibilă Fluffy este un produs special creat pentru iubitorii de confort, care caută un produs multifuncțional.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


5650.00 Lei

Despre Fluffy canapea modulară extensibilă cu șezlong

Datorită confortului ridicat, șezutului foarte generos și mixului de materiale pe care le are în componență, canapeaua oferă o senzație de scufundare într-o oază de relaxare, fiind unul dintre cele mai confortabile și practice produse ale colecției. Confortul și estetica sunt completate de șezlong și de funcția extensibilă a canapelei, care încorporează un dormitor relaxant, cu saltea din spumă de înaltă reziliență și husă detașabilă din poliester.

 

Tapițeria canapelei are aspect moale și este integral detașabilă, inclusiv în zona cadrului, fiind foarte ușor de curățat.

Caracteristici și atuuri

✓ Produsul are 8 perne: 3 la șezut, 3 la spătar și 2 la brațe, care asigură un nivel foarte ridicat de confort.
✓ Este o piesă multifuncțională: poate fi folosită atât cu rol de canapea în living, cât și ca dormitor într-un spațiu cu mai multe roluri.
✓ Include în componența sa o saltea de dormitor încorporată printr-un sistem inteligent de extensie.
✓ Tapițeria, cu aspect foarte plăcut la atingere, este complet detașabilă și poate fi curățată oridecâte ori este cazul sau nevoie de reîmprospătarea țesăturii.

Despre stofa canapelei Fluffy

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

 

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre Aqua Clean

Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.