Politică de confidenţialitate ARAMIS FEELING SRL

Despre această Politică de confidenţialitate:
Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care ARAMIS FEELING S.R.L. (denumită în continuare: ”ARAMIS FEELING”) colectează, utilizează şi gestionează informaţiile dumneavoastra cu caracter personal. ARAMIS FEELING se angajează să protejeze şi să respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si sa respecte dispozitiile legale aplicabile in domeniu.

Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, ARAMIS FEELING este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.

În cazul în care doriti sa ne contactati în legătură cu datele dumneavostra cu caracter personal sau in legatura cu drepturile dumneavoastra privind protectia datelor cu caracter personal:

 • Denumirea companiei: ARAMIS FEELING
 • Adresa: Baia Mare, str. Sperantei, nr. 3, 430015, Maramures
 • Telefon: 0755.098.902
 • Email: hello@aramisfeeling.ro

CE INFORMAŢII COLECTĂM DIRECT DE LA TINE?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii Aramis Feeling sunt rmătoarele: nume, adresa, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-ul web Aramis Feeling sau efectuezi plăţi în Showroom-ul nostru sau pe site-ul web Aramis Feeling, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii IKEA şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

PRELUCRAREA COMENZILOR ȘI FURNIZAREA SERVICIILOR

Când efectuezi o achiziţie personal într-unul din Showroom-ul nostru sau prin site-ul web Aramis Feeling, în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale.
Această situaţie va avea loc în special dacă, pe lângă achiziţia produselor Aramis Feeling, decizi să foloseşti unul dintre servicii, precum livrarea sau asamblarea. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos. Dacă doreşti să plăteşti pentru bunuri, Aramis Feeling va solicita informaţii legate de plată, inclusiv numărul cardului de credit sau debit, data expirării cardului, codul CVV, precum şi adresa de facturare.

Cum şi când colectăm datele dumneavoastra cu caracter personal?

Colectăm datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand achizitionati un produs, pentru a va putea factura si livra produsul dorit si atunci cand va abonati la newsletter prin intermediul site-ului nostru.

Noi obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra.

Nu folosim datele dumneavoastra cu caracter personal în scopuri de marketing decât atunci cand avem consimtamantul dumneavoastra expres acordat prin abonarea la newletter.

Toate informaţiile dumneavoastra cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de ARAMIS FEELING şi/sau partenerii noştri de încredere.

Ce informaţii colectăm direct de la dumneavoastra? Categoriile obişnuite de date:

Datele pe care le colectăm de la persoanele fizice sunt următoarele: nume, adresa, telefonul, emailul si IP.

Elementele de identificare electronică, cum ar fi adresa IP, cookie-urile, balize web, așa cum este detaliat în secțiunea 4 de mai jos;

Temeiuri de preluare si colectare date enumerate anterior

Colectam date cu caracter personal pentru a asigura indeplinirea diverselor obligatii legale/contractuale care ne apartin sau in baza consimtamantului dumneavoastra, pentru a va comunica oferte si noutati prin comunicarile de marketing.

În ceea ce privește categoriile speciale de date pe care le putem procesa, vă informăm că Aramis Feeling nu proceseaza date cu caracter special.

Ce drepturi aveti?

In orice moment, puteti sa ne solicitati următoarele:

 • Să va asiguram accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal
 • Puteti intreba ce date cu caracter personal despre dumneavoastra sunt folosite
 • Să solicitati accesul la aceste date cu caracter personal
 • Să cunoasteti scopurile prelucrării datelor
 • Categoriile de date cu caracter personal pe care le detinem
 • Părțile sau categoriile de părți cu care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt partajate
 • Perioada de păstrare a datelor
 • Sursa datelor care nu sunt colectate direct de la dumneavoastra

Să va punem la dispoziţie o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem
Să solicitati rectificarea datelor introduse greşit
Să solicitati ştergerea informaţiilor cu caracter personal

Ne puteti cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra.

Să restricționati accesul ARAMIS FEELING și/sau al terților la datele dumneavoastra privind anumite procese sau în totalitate

Puteti solicita restrictionarea prelucrarii in urmatoarele situatii

 • Ati contestat exactitatea datelor dumneavoastra
 • Ati obiectat față de prelucrarea efectuată in baza unor temeiuri pe care ARAMIS FEELING le consideră legitime

Să vă retrageţi consimţământul, în cazul în care datele au fost prelucrate în baza acordului dumneavoastră.

Retragerea consimţământului nu afectează legalitatea prelucrărilor efectuate până la data retragerii.

Să depuneti o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele dumneavoastra

 • Aveti dreptul de a va opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care ARAMIS FEELING îl consideră legitim.
 • Aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct

Să solicitati transferul datelor dumneavoastra către un alt operator de date in cazul in care

Aveti dreptul la portabilitatea datelor dumneavoastra in urmatoarele cazuri:

 • Prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastra
 • Prelucrarea s-a realizat prin mijloace automate

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, folositi datele de contact ale ARAMIS FEELING. Pentru a asigura transparenta cererilor dumneavostra va recomandam sa ne transmiteti solicitarea la adresa de mail hello@aramisfeeling.ro .

În cazul în care nu sunteţi mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile dumneavoastra cu caracter personal, aveti dreptul întotdeauna să depuneti o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/

Unde sunt stocate datele dumneavoastra cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dumneavoastra în medii sigure. Informațiile dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.

Unele date sunt încă stocate si pe suport de hârtie, si pe support electronic. In domeniile in care legea permite, tindem să digitalizăm toate datele personale pe care le procesăm. Datele prelucrate sunt stocate în sediile şi sistemele IT ale ARAMIS FEELING, dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

ARAMIS FEELING distribuie datele terților?

Protecţia confidenţialităţii dumneavoastra este importantă pentru ARAMIS FEELING, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile dumneavoastra cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

După cum ştii, ARAMIS FEELING face parte dintr-un grup de firme astfel noi colaboram cu alte companii în cadrul ARAMIS Group. Aceasta înseamnă că uneori distribuim informaţiile cu caracter personal în cadrul ARAMIS Group, folosind sistemele IT ale grupului nostru. Când facem acest lucru, transferăm datele dumneavoastra către servere locale situate in incinta ARAMIS FEELING sau servere virtuale, proprietatea ARAMIS FEELING care asigură un nivel adecvat de protecţie în conformitate cu legislația UE.

Pe lângă cele de mai sus, putem transmite informaţiile dumneavoastra cu caracter personal partenerilor noştri de încredere din afara ARAMIS Group, care întreţin sistemele IT ale ARAMIS FEELING, sau furnizează servicii în numele ARAMIS FEELING. De exemplu, în scopuri de marketing, finanţare, publicitate, prelucrarea plăţii, livrare sau alte servicii. Cu toate acestea, aceşti furnizori de servicii trebuie, conform contractelor relevante, să folosească datele care le sunt încredinţate numai lor în conformitate cu liniile directoare ale ARAMIS FEELING şi în scopul pe care îl specificăm în mod strict. Îi obligăm, de asemenea, să protejeze în mod adecvat datele dumneavoastra şi să le păstreze secrete in acest sens ARAMIS FEELING incheie acorduri de pentru confidentialitatea informatiilor cu acesti parteneri – persoane imputernicite sa prelucreze date cu caracter personal.

În unele cazuri, datele dumneavoastra pot fi prelucrate în afara Uniunii Europene de către partenerii noştri care furnizează servicii în numele sau pentru ARAMIS FEELING. Contractele încheiate cu aceste entităţi, însă, îi obligă să trateze datele dumneavoastra cu măsuri de securitate speciale, în conformitate cu reglementările în vigoare din statele membre ale Uniunii Europene.

Cât timp păstrează ARAMIS FEELING datele cu caracter personal

ARAMIS FEELING nu va păstra datele cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare. Mai multe informații despre perioadele de păstrare pentru anumite tipuri de date pot fi găsite în secțiunea de mai jos

Pentru ce folosim datele cu caracter personal?

Folosim datele dumneavoastra cu caracter personal în principal pentru îndeplinirea obligațiilor legale impuse in sarcina ARAMIS FEELING fata de dumneavoastra sau fata de terti, precum si pentru indeplinirea unor obligatii contractuale pe care ARAMIS FEELING le are faţă de dumneavoastra sau fata de terti, dar uneori si pentru motive de securitate.

Participarea la procesul de recrutare la ARAMIS FEELING

Ca parte a procesului de recrutare la ARAMIS FEELING, vom solicita anumite informaţii despre dumneavoastra pentru a putea evalua in ce masura unul dintre posturilor disponibile din cadrul ARAMIS FEELING este potrivit dumneavoastra (ex: Interviul cu intrebari prestabilite de pe site). Pentru unele funcţii, într-o etapă ulterioară a recrutării, va putem cere să participati la un interviu in cadrul caruia va vom adresa intrebari suplimentare. Participarea în această etapă de recrutare este, desigur, complet voluntară. În cadrul recrutării, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi disponibile entităţilor care ne furnizează servicii, după cum se descrie în secţiunea intitulată “ARAMIS FEELING distribuie datele terților?”. Aceştia sunt în principal furnizori de sisteme IT prin care se realizează procesul de recrutare, ca parte a asistenţei şi întreţinerii acestor sisteme. Vom stoca datele dumneavoastra, dacă va veti da consimţământul, pentru o perioadă de 2 ani.

Cookie-uri

Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, ARAMIS FEELING utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de “cookie-uri”. Cookie-urile sunt fișiere mici pe care le trimitem pe calculatorul dumneavoastra și pe carei le putem accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia JavaScript sau Flash. Datorită cookie-urilor de pe site-ul nostru puteti căuta fără dificultate și va putem arăta rezultatele relevante pentru dumneavoastra. Fișierele cookie de pe site-ul ARAMIS FEELING ne arată ce va interesează pe dumneavoastra şi pe alţi vizitatori, ceea ce ne ajută să îmbunătățim utilizarea acestuia pentru toată lumea.

Cele mai obişnuite cookie-uri sunt următoarele:

 • Strict necesare. Acestea sunt necesare pentru a asigura că site-ul web funcţionează eficient dintr-o perspectivă tehnică.
 • Cookie-uri funcționale. Acestea ajută la îmbunătăţirea experienţei memorând alegerile dumneavoastra.
 • Cookie-uri de performanţă. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura modul în care clienţii navighează pe site-ul nostru web şi află ce performanţă avem.
 • Cookie-uri de re-direcționare. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a ajuta ARAMIS FEELING să plaseze anunţuri publicitare în alte pagini web pe care clientul le vizitează, sau să evite plasarea de anunţuri publicitare pentru un client care cunoaşte deja ARAMIS FEELING. Va recomandam sa verificati impreuna cu echipa digitală/de marketing locală cum sunt folosite în detaliu aceste cookie-uri.
 • Plug-in-uri de social media. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a conecta clienţii noştri la canalele de social media. După aceea, informaţiile furnizate de cookie pot fi utilizate în diferite moduri.

Cookie-urile stocate pe calculatorul dumneavoastra pot fi accesate atunci când vizitati site-ul nostru web sau deschideti un email pe carevii-l trimitem. Dacă doriti să ştergeti cookie-uri care sunt deja în calculatorul dumneavoastra, consultati instrucţiunile browserului apăsând pe “Help” în același meniu al browser-ului.

ARAMIS FEELING prelucrează cookie-uri numai cu acordul dumnavoastra. Pentru a retrage acordul sau a fi de acord cu utilizarea cookie-urilor, efectuează setările adecvate în browser-ul dumneavoastra. Cu toate acestea, unele din caracteristicile site-ului nostru nu pot funcţiona fără cookie-uri. Cerând acest acord, vom prezenta scopul pentru care acest tip de informaţii despre dumneavoastra vor fi prelucrate şi vă vom informa despre drepturile dumneavoastra.

În prezent, folosim următoarele cookie-uri:

Cookie: phpsessid

Tip: Strict necesar

Functionalitate: Retine detaliile de logare a utilizatorilor existenti

Expirare: Expira la incheierea sesiunii

Cine Acceseaza: Aramis Feeling

Cookie: _ga ; _gat_gtag_UA ; _gid

Tip: Strict necesar

Functionalitate: monitorizeaza traficul pe websiteul aramisfeeling sub forma de entitati pentru a genera statistici fara caracter personal

Expirare: Expira la incheierea sesiunii

Cine Acceseaza: Google Analytics

Cookie: ssupp_

Tip: Strict necesar

Functionalitate: Ofera clientilor si vizitatorilor aplicatia de a comunica cu personalul Aramisfeeling prin Online Chat

Expirare: Expira la incheierea sesiunii

Cine Acceseaza: AramisFeeling, Smart SSUPP

Cookie: phpsessid

Tip: Strict necesar

Functionalitate: Retine detaliile din coșul de cumpărători pentru utilizatorii existenti

Expirare: Expira la incheierea sesiunii

Cine Acceseaza: Aramis Feeling

Aditional cookie-urilor, mai folosim urmatoarele servicii pentru functionalitate, analiza si publicitate. Acestea nu folosesc cookie-uri, sunt implementate direct in codul sursa al websiteului:

Google Analytics

Categorie: Analiza

Scop: Analiza trafic

Politica aplicatiei:

https://www.google.com/analytics/terms/gb.html, https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Google AdWords

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politica aplicatiei:

https://policies.google.com/privacy

https://policies.google.com/technologies/ads

Hotjar

Categorie: Analiza

Scop: Analiza web

Politica aplicatiei: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

Facebook

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politica aplicatiei: https://www.facebook.com/privacy/explanation