Bancheta Vivia

300.00 lei
Alege culoarea: Cloud Blue Cloud Sky Blue Cloud Turqoise Cloud Yellow

Bancheta Vanity

450.00 lei
Alege culoarea: Cloud Blue Cloud Sky Blue Cloud Turqoise Cloud Yellow

Pat Mood

1000.00 lei

Un somn odihnitor este esențial pentru zile pline de energie. Alege un pat cu design modern, adaugă salteaua care ți se potrivește și rezultatul va fi garantat.

Tetieră Vivace

500.00 lei

O tetieră foarte confortabilă pentru serile când te uiți la TV înainte să adormi sau savurezi romanul preferat. Combin-o cu unul dintre paturile Gloomy sau Relax.

Tetieră Vivia

450.00 lei

Tetieră cu design minimalist și elegant, odată montată pe perete, aceasta va face perechea perfectă paturilor Gloomy sau Relax.

Tetieră Vanity

650.00 lei

Adaugă o notă distinctă patului și întregului dormitor cu o tăblie moale și confortabilă. Se montează pe perete și este perfectă pentru unul dintre cadrele de pat Gloomy sau Relax.

Cadru Pat Relax

800.00 lei

Cadrul de pat cu arcuri este plusul de confort de care ai nevoie în dormitorul tău. Utilizat independent sau în combinație cu una dintre tăbliile de pat, va crea atmosfera de vis.

Cadru Pat Gloomy

750.00 lei

Cadrul de pat are un design creat special pentru nopțile tale liniștite. Se poate așeza independent în cameră sau împreună cu una dintre tetierele de pat.

Ansamblu Pat Serene

3650.00 lei

O insulă de confort plutitor și somn odihnitor, Ansamblul Pat Serene are o saltea de înaltă reziliență și un topper din spumă memory. I-am dăruit și un sistem de rabatare ușor de manevrat și un spațiu generos de depozitare.

Alege culoarea: Cloud Blue Cloud Sky Blue Cloud Turqoise Cloud Yellow

Pat tapițat cu spațiu de depozitare

1250.00 lei

Caracteristicile care îl recomandă sunt confortul garantat și capacitatea de depozitare. Nu mai puțin importante sunt mecanismul rabatabil ce face ușoară manevrarea somierei și tăblia moale, ce susține plăcut corpul în momentele de relaxare în fața televizorului.

Culoare: Ontario 22 Bej Ontario 25 Maro Ontario 40 Galben Ontario 96 Gri
Go to top

Începând cu 24.11.2021, se vor livra până la Crăciun doar comenzile de produse existente pe stoc. Restul comenzilor se vor livra în ianuarie 2022.