Cristina Kiss

Project manager

Avand experienta in cadrul Aramis Feeling de peste 5 ani in special pe partea de vanzari si consiliere clienti, in ultimul an a inceput sa se ocupe de diverse proiecte coordonand si gestionand proiecte de amenajari interioare, office si horeca, de la discutia initiala cu clientul pana la finalizarea si implementarea acestuia oferind suportul necesar pentru ca fiecare proiect este unic si reprezinta o provocare.

Proiecte realizate

Mai jos puteți vizualiza proiectele realizate de către managerul de proiect Cristina Kiss. Fiecare proiect în parte a fost gestionat atât în stadiul de dezvoltare vizual-conceptual cât și în producția sau achiziționarea și instalarea produselor utilizate în respectivele proiecte.

Andreea Salvan

Project manager

Face parte din echipa Aramis Feeling de peste 3 ani, timp in care a fost consilier clienti. Fiind orientata catre client si atenta la nevoile fiecaruia s-a alaturat echipei de proiecte unde se ocupa in continuare de consilierea clientului cat si de coordonarea intregului proiect asigurandu-se ca este pe masura asteptarilor, de la planificare pana la implementare.

Proiecte realizate

Mai jos puteți vizualiza proiectele realizate de către managerul de proiect Andreea Salvan. Fiecare proiect în parte a fost gestionat atât în stadiul de dezvoltare vizual-conceptual cât și în producția sau achiziționarea și instalarea produselor utilizate în respectivele proiecte.

Adriana Semerean

Project manager

Fiind parte din echipa Aramis Feeling de peste 2 ani activeaza ca si consilier vanzari. Datorita atentiei la detalii si fiind motivata de provocari, a inceput sa coordoneze proiecte de amenajari interioare, de la planificare , la implementare, si pana la finalizarea acestuia asigurandu-se ca fiecare pas este in concordanta cu nevoile si dorintele clientului.

Proiecte realizate

Mai jos puteți vizualiza proiectele realizate de către managerul de proiect Adriana Semerean. Fiecare proiect în parte a fost gestionat atât în stadiul de dezvoltare vizual-conceptual cât și în producția sau achiziționarea și instalarea produselor utilizate în respectivele proiecte.