aaa

Design Interior

Cocoblanc, un somn odihnitor și sănătos pentru copilași

2022 11 15

Cocoblanc, un somn odihnitor și sănătos pentru copilași


Indiferent dacă gândiți să vă mutați copilul într-un pat separat, amenajat în camera voastră, sau în camera lui, în cele din urmă va veni timpul ca bebelușul dvs. să doarmă într-un pătuț al lui. În cazul oricărei dintre configurații, trebuie să luați în considerare multe aspecte atunci când alegeți o saltea pentru pătuțul copilului dvs. Pentru mulți părinți, această alegere este însoțită de preocupările legate de substanțele și emisiile pe care produsele de dormit de pe piață, le conțin. 

 

Am luat în considerare toate aceste aspecte, în special cele legate de calitatea somnului și creșterea sănătoasă a copilului, și am conceput o saltea specială pentru bebeluși, care să îndeplinească toate nevoile de sănătate și funcționalitate: Saltea Coconut copii Cocoblanc.

 

Salteaua Cocobalnc este un produs special creat pentru copiii, care include o tehnologie revoluționară, materializată într-un strat din cocos, alăturat spumei poliuretanice. Stratul de cocos, cu consistență de fermitate ridicată, are proprietăți naturale care susțin aerisirea corectă a saltelei, absoarbe umiditatea și asigură garanția unui mediu de odihnă sănătos și sigur pentru copil.

 

Spumele, dezvoltate și testate în laboratoarele noastre, utilizate în crearea saltelelor Aramis Feeling și, în special a saltelei Cocoblanc, nu conțin factori agresivi sau dăunători organismului, având zero emisii la finalizarea reacțiilor și zero mirosuri, precum și proprietăți antifungice și antibacteriene. De asemenea, salteaua oferă posibilitatea de curățare integrală a husei ori de câte ori este nevoie. Salteaua Cocoblanc oferă o susținere echilibrată și corectă a poziției corpului micuțului, pentru o dezvoltare sănătoasă a corpului și poziției spatelui.

 

În plus, salteaua Cocoblanc este prietenoasă cu mediul înconjurător, fiind realizată din materii prime sustenabile.

 

Vezi colecția de saltele aici.

Success Callout

This is a success callout.