aaa

Design Interior

Între trendurile pieței și nevoile clientului. Cum alegem ce ni se potrivește?

2022 11 15

În timp ce locuințele ar trebui să reflecte stilul personal al clientului, acestea ajung de cele mai multe ori să reflecte tendințele de design interior ale momentului la care sunt create. Cu toate acestea, echipa de designeri Aramis Feeling consideră că tendințele pieței nu ar trebui să dicteze ori să reprezinte influența dominantă, nici să ia locul stilului personalității clientului, ci doar utilizate pentru inspirație în definirea designului, în conformitate cu nevoile și stilul personal al clienților. 

 


În acest sens, echipa de designeri Aramis Feeling recomandă mai multe întâlniri de consultanță, a căror rol este acela de a identifica și stabili elementele ce definesc personalitatea clientului, ulterior urmând transpunerea acestora într-o propunere personalizată pentru designul locuinței.

 


„În general, majoritatea prognozelor de pe piață care anunță tendințele în materie de design, sunt orientate spre vânzări, respectiv spre motivarea oamenilor de a cumpăra, deși de cele mai multe ori sunt lucruri pe care ajung să nu le folosească niciodată. De aceea, considerăm că primul pas al serviciilor noastre de design, și anume ședințele de consultanță și discuțiile cu clienții sunt foarte importante”, explică unul dintre designerii echipei Aramis Feeling.

 


„Noi încurajăm oamenii să se inspire din tendințe dacă doresc, dar să nu uite de propria lor persoana și de stilul acesteia, nu întotdeauna ceea ce ne place este ceea ni se și potrivește, mai ales dacă vorbim de spații de depozitare și de funcționalitățile unor piese de mobilier”, adăugă designerul.

 


Serviciile de design interior Aramis Feeling au la bază o echipă de designeri specialiști, arhitecți și proiectanți, care generează proiecte 100% personalizate, în concordanță cu nevoile clientului, în special când vine vorba de a oferi unei locuințe funcționalitate și eficiență din punct de vedere al spațiului, într-o piață imobiliară a cărei tendințe sunt cele de ofertare a unor locuințe cu dimensiuni tot mai mai reduse, în raport cu ascendența cererii.
 

Descoperă serviciul de design aici

Success Callout

This is a success callout.