Bliss coltar fix de 3 locuri L

Colțarul Bliss este o piesă de mobilier modernă și foarte practică, menită să optimizeze spațiul încăperii.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport
  • Alege orientarea:

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


2900.00 Lei

Despre Bliss coltar fix de 3 locuri L

Colțarul Bliss se impune printr-o aparență discretă și elegantă, conferită de conturul liniar al detaliilor de creație. Designul colțarului este completat de aspectul său practic, oferit de posibilitatea de extensie și spațiul de depozitare aflat în șezlong.

 

Confortul ridicat și durabilitatea în timp sunt asigurate de compoziția interioară, piesa fiind realizată din spumă poliuretanică de înaltă calitate.

Caracteristici și atuuri

✓ Stofa, foarte plăcută la atingere, previne absorbția rapidă a lichidelor și permite aerisirea țesăturii.
✓ Colțarul este conceput pentru spațiile mici sau medii, fiind ideal pentru activitățile individuale sau de familie.
✓ Produsele gamei Bliss permit personalizarea tipurilor de stofe și culori, având posibilitatea de a fi completate de piese ale aceleiași game, precum canapele, cu funcții și dimensiuni diferite, fotolii și tabureți.

Despre stofele din familia Bliss

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă. Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre stofa Rino

Rino este o țesătură cu aspect natural și o textură moale la atingere, având o compoziție 100% poliester. Țesătura este caracterizată prin rezistență ridicată la absorbția lichidelor vărsate, fiind acoperită cu o peliculă de protecție specială care creează un strat hidrofob ce protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie absorbită imediat, apa se condensează la suprafața materialului, oferind timp pentru a fi ștearsă cu un prosop.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.