Brownie Fotoliu Modular

Șezlong multifuncțional, cu 2 variante de expunere și 5 opțiuni de culori. Îi poți schimba culoarea în câteva minute dacă achiziționezi mai multe huse.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1150.00 Lei

Despre Fotoliu modular Brownie

Fotoliul Brownie este un produs inovativ, creat să ofere o dinamică ce nu permite monotoniei să își găsească loc în casa ta.

Unicitatea produsului este dată de caracterul său flexibil și modular, care permite configurarea acestuia în funcție de nevoile de confort și design. 

Datorită designului ergonomic, fotoliul poate lua diferite forme și transformat cu ușurință într-un șezlong relaxant și confortabil, creat să se adapteze poziției susținute și corecte a spatelui.

Componența interioară, din spumă poliuretanică, și conceptul bazat pe integralitatea acesteia, fără accesorii metalice sau de lemn, face ca acest produs să fie ideal pentru copii și cei ce fac mișcare acasă, cât și pentru gameri, iubitorii de lectură sau Netflix. 

 

Produsele acestei game sunt recomandate în mod special pentru camera copiilor, neavând accesorii metalice sau din lemn și, ca atare, nici un pericol de accidentare.
 

Caracteristici și atuuri

✓ Prin designul ergonomic asigură o poziție corectă și a spatelui
✓ Poate fi ușor transformat ușor din fotoliu, în chaise longue
✓ Este modular, practic și flexibil 
✓ Poate fi completat cu unul sau două fotolii din aceeași gamă, cu tapițerie de aceeași sau de diferite culori 
✓ Se integrează cu ușurință în spațiile cu capacități reduse
✓ Ideal pentru serile de lectură sau momente de relaxare și pentru copiii de toate vârstele, nu prezintă niciun risc de accidentare sau lovire în elemente dure
✓ Are husă detașabilă, cu fermoar, care poate fi curățată cu ușurință
✓ Beneficiează de 2 ani garanție durabilitatea spumei, husa nu intra in incidenta garantiei.

Despre stofa Soro

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Totul despre stofa Soro Karo

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat și texturată prin țesătură tip karo, care este matlasată. Textura stofei este moale, aerisită și foarte ușor de curățat.

Stofa Soro face parte din categoria țesăturilor care absorb cu ușurință umezeala și se usucă foarte repede. Este rezistentă la frecare și are capacitatea de a rezista frecvenței ridicate a utilizării acesteia, în special datorită cusăturilor tip karo.

Gramaj m2: 260g/m² +/-10%
Compoziție: 100% Polyester

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.