Classy pat

Pat tapițat, cu tetieră rotunjită și nasturi.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


3400.00 Lei

Despre patul Classy

Principiul dezvoltării patului Classy îl reprezintă linia stilului clasic, redat prin designul și construcția acestui produs. Cu o tetieră elegantă, care se curbează în partea de sus, cu nasturi și husă din aspect de catifea, patul are un plus de eleganță, fiind totodată și un produs extra confortabil. Este ideal pentru a fi integrat în mai multe stiluri de amenajare, în special în cele care urmează o linie clasică sau modernă, datorită aspectului său plin de personalitate.

 

Aspectul și confortul patului sunt completate de garanția durabilității produsului, fiind fabricat din materii prime de înaltă calitate și cu multă atenție la detalii.Patul are husă delicată, cu reflexii fine, construcție și picioare de lemn și include somiera. 

 

Caracteristici și atuuri

✓ Patul Classy are somieră cu sistem rabatabil cu lamele din lemn de fag, aceasta permite menținerea aerisirii corecte a saltelei și acces facil la zona de sub pat

✓ Cadrul patului are în componența sa un strat generos de spumă poliuretanică, oferind un plus de confort produsului și o senzație de volumetrie camerei 

✓ Fermitatea spumei din componență asigură longevitatea produsului în timp și păstrarea calităților estetice

✓ Stofa din care este realizat patul are o textură catifelată, cu reflexii ce oferă un efect elegant și modern.

✓ Patul se integrează perfect în amenajările cu stil elegant, cât și în cele în stil modern.

Despre stofa patului Classy

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.