Cloud canapea extensibila de 3 locuri L cu brate șa

Canapea de 3 locuri cu șezlong disponibilă în mai multe variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


6800.00 Lei

Despre Cloud canapea extensibila de 3 locuri L cu brate șa

Canapeaua Cloud cu șezlong se remarcă prin mai multe posibilități de alegere a brațelor laterale și a pernelor de șezut și spătar. Liniile diferite de design ale canapelelor obținute, fac produsele ușor de integrat în mai multe tipuri de amenajări.

 

Piesa are 6 perne: trei care acoperă șezutul, una pentru zona de șezlong și trei pentru susținerea spatelui, realizate din spumă de înaltă calitate, ce asigură confort și rezistență în timp.

Caracteristici și atuuri

✓ Oferă flexibilitate de reconfigurare prin posibilitatea de înlocuire a culorii tapițeriei si a brațelor laterale ale canapelei, având trei opțiuni: brațe rotunde, brațe trapeze sau brațe șa.
✓ Are un mecanism inteligent de extensie metalic cu chingi elastice și saltea, care încorporează o saltea din spumă de înaltă reziliență și husă detașabilă din poliester.
✓ Tapițeria și husele complet detașabile permit curățarea sau înlocuirea acestora cu ușurință.
✓ Stofa canapelei este rezistentă la frecare fiind ideală pentru bebeluși și animale, având proprietăți de blocare a absorbției rapide a lichidelor și antifungice

Despre stofa din familia Cloud

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.