Feeling canapea fixa 2 locuri

Canapea de două persoane, cu design minimalist și picioare metalice

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1650.00 Lei

Despre Feeling canapea fixa 2 locuri

O piesă de mobilier la modă, caracterizată printr-un design simplu, echilibrat și elegant, potrivită pentru orice stil de amenajare și spațiile cu dimensiuni mai reduse.

 

Datorită mixului de materiale din care este realizată, precum tapițeria externă și spuma de înaltă densitate din compoziția interioară, canapeaua Feeling este confortabilă și durabilă, rezistând testului timpului.

 

Stofa canapelei prezintă un aspect elegant de catifea, cu reflexii subtile și o textură foarte plăcută la atingere, fiind și foarte ușor de curățat datorită tratamentului de rezistență la apă și pete.

 

Designul său simplu face canapeaua o piesă versatilă, integrându-se perfect în orice spațiu datorită eleganței sale discrete.

 

Recomandarea noastră: Pentru un plus de confort și personalitate, canapeaua poate fi completată de una sau două dintre pernele noastre medii, a căror huse sunt realizate din același tip de stofe.

 

Caracteristici și atuuri

✓ Prin designul simplu, modern și versatil, canapeaua este ideală pentru orice spațiu și stil de amenajare.

✓ Este dotată cu patru perne: două pentru șezut și două pentru spate, realizate din spumă poliuretanică HR care garantează confortul și durabilitatea în timp.

✓ Se integrează ușor în diverse stiluri de decor, fiind potrivită pentru spații locuibile precum living, dormitor sau holuri, dar și pentru birouri sau săli de ședință.

✓ Poate fi utilizată atât ca piesă de sine stătătoare, cât și în combinație cu unul sau două fotolii din aceeași colecție, pentru a crea un ansamblu complex cu echilibru estetic în amenajare.

✓ Țesătura husei este plăcută la atingere cu tratament anti-pete, iar în caz de murdărire, aceasta permite curățarea locală cu ușurință.

 

Despre stofa canapelei Feeling

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.