Fluffy Canapea 3 locuri modulară

Canapeaua modulară Fluffy de 3 locuri este un produs special creat pentru iubitorii de confort și schimbare.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


3300.00 Lei

Despre Fluffy canapea modulară

Canapeaua Fluffy este una dintre cele mai confortabile și practice produse ale colecției. Datorită confortului ridicat, șezutului foarte generos și mixului de materiale pe care le are în componență, canapeaua oferă o senzație de scufundare într-o oază de relaxare.

 

Confortul și designul estetic sunt completate de aspectul practic al canapelei modulare, care permite reconfigurarea prin interschimbarea celor trei elemente componente între ele. Astfel, prin intermediul a trei module, se poate obține orice formă dorită: canapea simplă sau cu șezlong, un colțar sau trei fotolii. Tapițeria canapelei are aspect moale și este complet detașabilă și foarte ușor de curățat.

Caracteristici și atuuri

✓ Produsul are 8 perne: 3 la șezut, 3 la spătar și 2 la brațe, care asigură un nivel foarte ridicat de confort.
✓ Este o piesă multifuncțională: prin modulele care o compun, canapeaua se poate transforma din canapea simplă în canapea cu șezlong, colțar sau trei fotolii confortabile.
✓ Produsele modulare ale gamei Fluffy permit obținerea mai multor forme de canapele sau piese de șezut prin intermediul a trei module.
✓ Tapițeria, cu aspect foarte plăcut la atingere, este complet detașabilă și poate fi curățată oridecâte ori este cazul sau nevoie de reîmprospătarea țesăturii.

Despre stofa canapelei Fluffy

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre Aqua Clean

Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.