Fluffy canapea extensibila de 2 locuri

Canapeaua extensibilă Fluffy este un produs special creat pentru iubitorii de confort.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


4550.00 Lei

Despre Fluffy canapea extensibila de 2 locuri

Canapea Fluffy extensibilă este una dintre cele mai confortabile și practice produse ale colecției. Datorită confortului ridicat, șezutului foarte generos și mixului de materiale pe care le are în componență, canapeaua oferă o senzație de scufundare într-o oază de relaxare.

 

Confortul și estetica sunt completate de funcția extensibilă a canapelei care încorporează un dormitor relaxant, cu saltea din spumă de înaltă reziliență și husă detașabilă din poliester.Tapițeria canapelei are aspect moale și este complet detașabilă și foarte ușor de curățat.

Caracteristici și atuuri

✓ Produsul are 6 perne: 2 la șezut, 2 la spătar și 2 la brațe, care asigură un nivel foarte ridicat de confort.
✓ Este o piesă multifuncțională: poate fi folosită atât cu rol de canapea în living, cât și ca dormitor într-un spațiu cu mai multe roluri.
✓ Include în componența sa o saltea de dormitor încorporată printr-un sistem inteligent de extensie.
✓ Tapițeria, cu aspect foarte plăcut la atingere, este complet detașabilă și poate fi curățată oridecâte ori este cazul sau nevoie de reîmprospătarea țesăturii.

Despre stofele canapelei Fluffy

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

 

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre stofa Veneto Aqua Clean

 Veneto Aquaclean este una dintre cele mai noi stofe din portofoliul Aramis Feeling, care îmbracă cele mai moderne și recente colecții de mobilier tapițat. Stofa este realizată din poliester reciclat, având o densitate ridicată și un fir scurt dar pufos.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Cu o senzație foarte moale și plăcută la atingere, ce creează o senzație de pluș fin, stofa are reflexii fine și elegante care transformă produsul pe care îl îmbracă, intr-o piesă de rezistență. Stofa Veneto are rezistență ridicată la abraziune și frecare.Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

 

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.