Harper canapea fixa de 3 locuri

Canapea fixă Harper de trei locuri, cu picioare de lemn, disponibila in mai multe culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


2000.00 Lei

Despre Harper canapea fixa de 3 locuri

O canapea stilată, cu design modern, ideală pentru amenajările în stil contemporan. Geometria piesei completează originalitatea acesteia, fiind o canapea cu multă personalitate datorită detaliilor de creație.

 

Confortul și rezistența în timp sunt asigurate de materialele componente ale canapelei, fiind realizată din stofe de înaltă calitate, spumă poliuretanică HR de diferite densități, plasate distinct în compoziția șezutului și a spătarului.

Caracteristici și atuuri

✓ Are 6 perne: două pentru șezut și două pentru spătar, realizate din spumă poliuretanică HR care asigură nivelul de confort și rezistență în timp; și alte două perne tip cilindru, care accesorizează zona brațelor.
✓ Se integrează perfect în stilurile de amenajări moderne și contemporane, atât în spații locuibile precum living, dormitor sau holuri, cât și la birouri sau săli de ședință.
✓ Stofa este rezistentă la abraziune, plăcută la atingere, iar în caz de murdărire, se poate curăța local cu ușurință.

Despre stofa canapelei Harper

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Inari

Inari este o țesătură de înaltă calitate, cu compoziție 100% polipropilenă, parte din categoria țesăturilor tricotate.

Textura deosebită a stofei prezintă un tricotaj din două fire de nuanțe diferite, care imită inul natural. Are un aspect și o ținută fermă, cu o senzație plăcută la atingere, fiind foarte rezistentă la abraziune și rupere.

Totul despre stofa Astoria

Astoria este o țesătură premium de chenille, cu o compoziție de 90% poliester și 10% nailon.

Calitatea sa excelentă este atribuită tehnologiilor care împiedică abraziunea și o fac ușor de curățat, ceea ce oferă un aspect de nou și curat pentru o lungă perioadă de timp. Tehnologia Water Repellent previne pătrunderea în profunzime a lichidului. Astoria oferă o senzație ridicată de confort și este foarte estetică vizual.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.