Harper Coltar fix

Colțar fix Harper de patru locuri, cu picioare de lemn, disponibil pe mai multe variante de stofe și culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


4250.00 Lei

Despre Harper Corner fix

Un colțar generos și stilat, cu design modern, ideal pentru amenajările în stil contemporan sau modern. Geometria colțarului completează originalitatea acestuia, fiind o piesă cu multă personalitate datorită detaliilor de creație.

 

Confortul și rezistența în timp sunt asigurate de materialele componente ale colțarului, fiind realizat din stofe de înaltă calitate, spumă poliuretanică HR de diferite densități, plasate distinct în compoziția șezutului și a spătarului.

Caracteristici și atuuri

✓ Are 13 perne: cinci pentru șezut și șase pentru spătar, realizate din spumă poliuretanică HR care asigură nivelul de confort și rezistență în timp; și alte două, tip cilindru, care accesorizează zona brațelor.
✓ Piesa se integrează perfect în stilurile de amenajări moderne și contemporane, atât în spații locuibile precum zonele de living, cât și în holurile mari, birouri, săli de ședință sau de așteptare.
✓ Stofa este rezistentă la abraziune, plăcută la atingere, iar în caz de murdărire, se poate curăța local cu ușurință.

Despre stofa canapelei Harper

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Astoria

 

Astoria este o țesătură premium de chenille, cu o compoziție de 90% poliester și 10% nailon.

Calitatea sa excelentă este atribuită tehnologiilor care împiedică abraziunea și o fac ușor de curățat, ceea ce oferă un aspect de nou și curat pentru o lungă perioadă de timp. Tehnologia Water Repellent previne pătrunderea în profunzime a lichidului. Astoria oferă o senzație ridicată de confort și este foarte estetică vizual.

Totul despre stofa Inari

Inari este o țesătură de înaltă calitate, cu compoziție 100% polipropilenă, parte din categoria țesăturilor tricotate.

Textura deosebită a stofei prezintă un tricotaj din două fire de nuanțe diferite, care imită inul natural. Are un aspect și o ținută fermă, cu o senzație plăcută la atingere, fiind foarte rezistentă la abraziune și rupere.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.