Masă cu 2 tabureți Aqua Clean

Masă configurabilă utilă și funcțională care cuprinde 2 tabureți care îți sar în ajutor la nevoie, în rest stau cuminți la locul lor.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Ne pare rau. Acest produs momentan nu face parte din oferta noastra

Despre masuța cu 2 tabureți aqua clean

Creată în stil minimalist, masa aduce un vibe modern încăperii. Ușor de poziționat și utilizat, aceasta poate fi folosită după placul tău în orice colț al încăperii. Datorită gamei variate de culori atât pentru cadrul metalic cât și pentru blat , o poți configura astfel încât să se integreze perfect ! Tabureții integrați au grijă să nu încarce spațiul, având locul lor bine definit dar pot fi de mare folos fie că aștepți musafiri sau vrei să îți întinzi picioarele comod. De asemenea ai la dispoziție mai multe culori din care poți alege combinația cea mai potrivită.

Tehnologia Aquaclean este o protecție avansată pentru tapițeria tabureților, care consta intr-un tratament revoluționar pentru tesaturi care permite curatarea petelor pur și simplu folosind puțină apă. Da, este atat de simplu ! Acest tratament acoperă fiecare fibră cu un strat molecular invizibil care impiedică murdăria să intre în țesatură.

 

Aquaclean ajută la curățarea majorității petelor încăpățânate din casa (vin, cerneală, sos, grăsime, noroi, ciocolată¸cremă, etc.), lăsându-ne mai mult timp pentru lucrurile importante.

Despre stofa Aqua Clean

Aquaclean ajută la curățarea majorității petelor încăpățânate din casa (vin, cerneală, sos, grăsime, noroi, ciocolată¸cremă, etc.), lăsându-ne mai mult timp pentru lucrurile importante.

Bine de știut despre stofa Aqua Clean

Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.