Module Canapea 2 locuri

O canapea spațioasă și confortabilă, compusă din două elemente modulare care pot fi folosite și în mod individual. 

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


3550.00 Lei

Despre canapea 2 locuri Module

Canapeaua are 4 perne: două pentru șezut și două pentru susținerea spatelui, toate realizate din burete de înaltă calitate ce asigură o susținere optimă a corpului și un nivel ridicat de confort.

Aspectul elegant al husei și detaliile cusăturii din jurul brațelor și a pernelor, oferă un design modern și face canapeaua ușor de adaptat în mai multe stiluri de amenajări.

Caracteristici și atuuri

✓ Produsul oferă posibilitatea de ajustare a modulelor care o compun.
✓ Toate husele familiei Module sunt detașabile, țesătura fiind ușor de curățat și reîmprospătat ori de câte ori este nevoie.
✓ Întreaga gamă de produse Module permit obținerea oricărei piese de șezut dorită prin doar 3 elemente modulare.

Despre stofele canapelei

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant.

Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp.

Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.