Module pat

Unul dintre cele mai inovative și versatile produse de dormit. Module este o piesă compusă din mai multe elemente modulare unite între ele, care pot fi readaptate.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


5200.00 Lei

Despre Module pat

Flexibilitatea patului permite interschimbarea modulelor care îl compun, fiind format din 6 elemente: două care formează tetiera plus alte patru, care compun șezutul și redau forma dormitorului. Astfel, piesa se poate transforma cu ușurință  într-o canapea cu tabureți.

Aspectul elegant al husei și detaliile cusăturii din jurul brațelor și a pernelor, oferă un design modern și face fotoliul ușor de integrat în mai multe stiluri de amenajări, fie ca piesă complementară care însoțește o canapea din aceeași gamă, fie ca piesă individuală.

Caracteristici și atuuri

✓ Produsul oferă posibilitatea de ajustare a modulelor care o compun.
✓ Toate husele familiei Module sunt detașabile, țesătura fiind ușor de curățat și reîmprospătat oridecâteori este nevoie.
✓ Întreaga gamă de produse Module permit obținerea oricărei piese de șezut dorită prin doar 3 elemente modulare.

Despre stofele patului Module

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant.

Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp.

Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.