Moft canapea fixa de 3 locuri L

Canapea fixă de doua locuri și șezlong configurabil, cu nivel superior de confort și design ultra-modern.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


5300.00 Lei

Despre Moft canapea fixa de 3 locuri L

Canapeaua Moft cu șezlong face parte din colecția premium a produselor noastre. Produsul propune o expresie modernă de mobilier, ideală pentru un living amenajat în stil contemporan sau modern.

Designul autentic, simplu și modern al canapelei, transformă piesa dintr-o simplă canapea într-o piesă de rezistență care poate fi integrată cu ușurință în amenajările moderne. Contemporană prin simplitatea cusăturilor și textura husei, cu picioare metalice de culoare neagră, canapeaua este extrem de prezentabilă. În completarea elementelor estetice, se adaugă caracterul extra confortabil, redat de pernele care compun șezutul și spătarul canapelei Moft.

Caracteristici și atuuri

  • Este compusă din perne de șezut și spătar cu un nivel foarte ridicat de confort, din spumă poliuretanică de înaltă calitate, care își păstrează forma în timp
  • Include două perne confortabile de dimensiuni mici, în zona brațelor, care oferă o susținere corectă gâtului în momentele când preferați să vă odihniți pe canapea 
  • Forma și designul fac produsul ușor de integrat în diferite tipuri de amenajări interioare, cu precădere în cele cu design modern sau contemporan
  • Picioare metalice cu design ultra-modern
  • Stofa, cu textură moale, este rezistentă la abraziune
  • În caz de murdărire, stofa permite curățarea locală cu ușurință.

Despre stofa canapelei cu sezlong Moft

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Diosa

Diosa este o țesătură de înaltă calitate, cu compoziție 100% poliester, care face parte din categoria țesăturilor noi lansate în piața internațională. Stofa are o textură moale și foarte plăcută la atingere, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort. Este elastică, aerisită și foarte ușor de curățat. Designul interesant, cu un model caracteristic pe toată suprafața, îi oferă o notă fresh și modernă.

Totul despre stofa Veneto Aqua Clean

 Veneto Aquaclean este una dintre cele mai noi stofe din portofoliul Aramis Feeling, care îmbracă cele mai moderne și recente colecții de mobilier tapițat. Stofa este realizată din poliester reciclat, având o densitate ridicată și un fir scurt dar pufos.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Cu o senzație foarte moale și plăcută la atingere, ce creează o senzație de pluș fin, stofa are reflexii fine și elegante care transformă produsul pe care îl îmbracă, intr-o piesă de rezistență. Stofa Veneto are rezistență ridicată la abraziune și frecare.Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.