Pernă cu biocrystal Beauty Sleep ergonomică latex - husa bumbac

Pernă ergonomică din spumă tip latex cu strat de biocristale, cu proprietăți de reducerea a stresului.

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


230.00 Lei

Pernă cu biocrystal Beauty Sleep ergonomică latex

Pernă ergonomică din spumă latex premium și strat de biocristale, care răspunde celor mai complexe nevoi de grijă și sănătate ale coloanei vertebrale și pielii. Asigură o susținere eficientă a zonei cervicale datorită formei ergonomice special creată după forma corpului pentru a atenua durerile zonei cervicale.

Biocristalul este compus natural cu puternice proprietăți de relaxare și antistres, care stimulează circulația sângelui și reduce astfel tensiunea zonei cervicale.

Mixul dintre tehnologia cu biocristal, bumbac organic și compoziția interioară a pernei oferă o susținere cu nivel ridicat de elasticitate, contribuind astfel la diminuarea tensiunii și eliberarea stresului din zona cervicală.

Caracteristici și atuuri


✓ Tehnologia cu biocristale are rol important în relaxarea profundă a corpului, având posibilitatea de a stabili o un ritm corect de respirație

✓ Perna are proprietăți ce detensionează mușchii organismului, permite pielii să respire și asigură o bună funcționare a microcirculației sanguine

✓ Stratul exterior al husei, cu bumbac 100% organic, are o textură moale și o senzație constată de proaspăt și curat, care oferă un somn profund

✓ Compoziția interioară, din spumă tip latex premium, asigură un nivel ridicat de confort

✓ Biocristalele asigură o bună ventilaţie şi confort optim în timpul somnului, având proprietăți antistres

✓ Perna își păstrează forma și înălțimea în timp

✓ Husa detașabilă permite curățarea cu ușurință fără să afecteze calitatea stratului de biocristale

Biocrystal®, tehnologia de reducere a stresului

Biocrystal® este o combinație ideală de cristale naturale - alese cu grijă, măcinate și amestecate sub formă de pulbere. Această formulă testată și dovedită oferă un efect relaxant puternic, afectând mai mulți parametri fiziologici. Reducerea stresului este doar unul dintre beneficiile utilizării resurselor naturale atent integrate, în timp ce consecințele pozitive sunt mult mai extinse.

 

Rezultatele consecvente ale măsurătorilor au arătat, fără îndoială, că Biocrystal® este la fel de eficient în diferite materiale, astfel încât producătorii îl pot încorpora cu succes în diverse produse fără a pierde calitatea.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.