Pernă medie SALVADOR

Și mai mult confort? Sigur, rezolvăm! Cu perne moi-moi, ce răspund prezent nevoii de joacă a celor mici și dorinței de relaxare a celor mari. Bune și când vrei să ațipești pe fotoliu (ok, putem să-i zicem ‘meditație’), și când veselia prietenilor e mai mare decât canapeaua.

Alege culoarea stofei

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


50.00 Lei

Despre perna medie Salvador

Completează orice ambient cu căldură și se înteleg bine cu toate canapelele noastre. Demonstrat! Colorate și jucăușe, se potrivesc stilului tău de viață dinamic. Sunt deosebit de confortabile, fiind accesoriul ideal pentru pauzele tale din timpul zilei. O alegere extrem de inspirată pentru camera copilului tău, indiferent de vârsta lui. 

 

Mod de întreținere și utilizare: Spălare manuală. Nu folosi balsam. Poți folosi fierul de călcat, la maxim 110 grade Celsius. Nu folosi mașină cu uscare automată. Pentru curăţarea chimică, se poate folosi orice solvent cu excepția tricloretilenei. Pentru îndepărtarea prafului, curățați cu o perie moale.

Despre stofa pernei medii Salvador

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Bine de știut despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.