Pernă mică SORO

Și mai mult confort? Sigur, rezolvăm! Cu perne moi-moi, ce răspund prezent nevoii de joacă a celor mici și dorinței de relaxare a celor mari. Bune și când vrei să ațipești pe fotoliu (ok, putem să-i zicem ‘meditație’), și când veselia prietenilor e mai mare decât canapeaua.

Alege culoarea stofei

25.00 Lei

Despre pernă mică

Completează orice ambient cu căldură și se înteleg bine cu toate canapelele noastre. Demonstrat! Colorate și jucăușe, se potrivesc stilului tău de viață dinamic. Sunt deosebit de confortabile, fiind accesoriul ideal pentru pauzele tale din timpul zilei.

 

O alegere extrem de inspirată pentru camera copilului tău, indiferent de vârsta lui. Potrivite pentru exercițiile tale matinale de yoga, stretching sau pilates.

Despre stofa pernei mici

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Bine de știut despre stofa Soro

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Textura stofei este moale, aerisită, și foarte ușor de curățat. Stofa Soro face parte din categoria țesăturilor care absorb cu ușurință umezeala și se usucă foarte repede. Este rezistentă la frecare și are capacitatea de a rezista frecvenței ridicate a utilizării acesteia.

Gramaj m2: 260g/m² +/-10%
Compoziție: 100% Polyester

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.