Rabana pat cu lada de depozitare

Pat tapițat, cu somieră rabatabilă și ladă de depozitare disponibil în mai multe dimensiuni și variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


2700.00 Lei

Descoperă promoția lunii
Primești cadou 2x Perne dormit la alegere, la finalizarea comenzii pentru o saltea de două persoane!

Despre patul Rabana cu lada de depozitare

Patul Rabana cu lada de depozitare, este un produs creat special pentru confort și eficientizarea spațiului având, în același timp și un aspect foarte plăcut, completat de linia de creație și țesătura tapițeriei. Lada de depozitare aflată sub somiera rabatabilă, permite depozitarea pe întreg perimetrul patului, oferind posibilitatea de a elibera zona patului de așternuturi sau alte lucruri necesare.

Patul este tapițată cu stofă tip catifea, cu textură moale și plăcută la atingere. Tetiera prezintă un model de cusături aplicate pe orizontală, care oferă patului un aspect modern. Somiera este inclusă, iar sistemul rabatabil al acesteia permite accesul cu ușurință la lada generoasă de depozitare.

Caracteristici și atuuri

✓ Patul include somieră cu sistem rabatabil, care are lamele din lemn de fag, care permite menținerea aerisirii corecte a saltelei și acces facil la lada de depozitare
✓ Spațiul de depozitare al patului este foarte generos, punând la dispoziție întreg perimetrul patului
✓ Tetiera și cadrul patului au dimensiuni mai înguste, fiind ideale pentru integrarea în spațiile cu dimensiuni mai reduse 
✓ Fermitatea spumei din componența cadrului asigură durabilitatea produsului în timp și păstrarea calităților estetice
✓ Stofa din care este realizat patul are o textură moale și plăcută la atingere, oferind o senzație ridicată de confort

Despre stofa patului Rabana cu lada de depozitare

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Diosa

Diosa este o țesătură de înaltă calitate, cu compoziție 100% poliester, care face parte din categoria țesăturilor noi lansate în piața internațională. Stofa are o textură moale și foarte plăcută la atingere, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort. Este elastică, aerisită și foarte ușor de curățat. Designul interesant, cu un model caracteristic pe toată suprafața, îi oferă o notă fresh și modernă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.