Sando canapea fixa de 3 locuri

Canapea fixă Sando de două locuri, disponibilă pe mai multe variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1850.00 Lei

Despre Sando canapea fixa de 3 locuri

O piesă de mobilier trendy, definită de un design echilibrat și elegant.

 

Este o canapea conforabilă și rezistentă în timp datorită mixului de materiale din care este realizată, precum tapițeria externă și spuma de înaltă rezistență din compoziția interioară.

Caracteristici și atuuri

✓ Are 4 perne: două pentru șezut, din spumă poliuretanică HR care asigură nivelul de confort și rezistență în timp, și două pentru spate, cu umplutura din mix burete maruntit si fibra poliester.
✓ Poate fi ușor de integrat în mai multe stiluri de amenajare, atât în spații locuibile precum living, dormitor sau holuri, cât și la birouri sau săli de ședință.
✓ Stofa este plăcută la atingere, în caz de murdărire, se poate curăța local cu ușurință.

Despre stofa canapelei Sando

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Soro

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Textura stofei este moale, aerisită, și foarte ușor de curățat. Stofa Soro face parte din categoria țesăturilor care absorb cu ușurință umezeala și se usucă foarte repede. Este rezistentă la frecare și are capacitatea de a rezista frecvenței ridicate a utilizării acesteia.

Gramaj m2: 260g/m² +/-10%
Compoziție: 100% Polyester

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.