Taburet tapitat Rundo

Taburet tapițat cu design elegant Rundo

 

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


150.00 Lei

Despre taburetul tapițat Rundo

Taburetul Rundo tapițat este simplu, estetic și foarte practic fiind potrivit în completarea confortului și utilității oricărui tip de spațiu în care este așezat. Se integrează cu ușurință în orice tip de încăpere, în dormitor, living sau hol, oferind utilitate și un plus de spațiu. De asemenea poate fi mutat cu ușurință. Modelul este realizat dintr-o formă rotundă uniformă și este îmbrăcat integral dintr-o stofă cu aspect estetic și foarte plăcută la atingere.

 

Caracteristici și atuuri

✓ taburetul are aspect elegant, atât prin construcție, cât și prin stofa care îl îmbracă

✓ este o piesă versatilă, fiind foarte ușor de manevrat atât de adulți, cât și de copii

✓ talia mică a produsului permite integrarea cu ușurință în spațiile de dimensiuni mai mici, precum apartamente, camera copilului, șifoniere sau holuri

✓ poate fi folosit atât ca loc de șezut la o masă, în serile cu cei dragi, sau asezat in fata fotoliului ca suport pentru picioare ori lucrurile de care aveți nevoie când vă relaxați la tv

✓ stofa taburetului este disponibilă în mai multe tipuri de culori

 ✓ stofa produsului nu este detașabilă, iar curățarea acesteia se poate realiza local cu o cârpă ușor umedă și un detergent blând, în cazul murdăririi.

 

Despre stofa taburetului tapițat Rundo

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

 

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre stofa Soro

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Textura stofei este moale, aerisită, și foarte ușor de curățat. Stofa Soro face parte din categoria țesăturilor care absorb cu ușurință umezeala și se usucă foarte repede. Este rezistentă la frecare și are capacitatea de a rezista frecvenței ridicate a utilizării acesteia.

Gramaj m2: 260g/m² +/-10%
Compoziție: 100% Polyester

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.