Topper Memory Bumbac BioCrystal

Topper din spumă cu memorie, bumbac și strat de biocristal, pentru o stare profundă de prospețime și relaxare.

 

Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


500.00 Lei

Despre Topper Memory Bumbac BioCrystal

Un topper destinat confortului, care prin compoziția sa interioară, din spuma memory și de strat de biocristale, oferă corpului o senzație de învăluire într-un nor de relaxare. O piesă suplimentară dedicată celor care-și doresc să îmbunătățească confortul suprafețelor de dormit.

 

Biocristalul este compus natural cu puternice proprietăți de relaxare și antistres, care stimulează circulația sângelui și susține relaxarea mușchilor tensionați.

 

Mixul dintre tehnologia cu biocristal, bumbac organic și compoziția interioară de spumă oferă o susținere adaptată pentru toate zonele corpului, contribuind la reducerea tensiunii din corp și la eliberarea stresului.

 

Caracteristici și atuuri

✓ se mulează perfect formei corpului, asigurând un confort optim și senzația de „scufundare”

✓ miezul realizat din spumă cu memorie de 6 cm reduce considerabil presiunea asupra corpului, îmbunătățind circulația la nivelul periferic și asigurând o relaxare profundă 

✓ biocristalele din interiorul toperului generează o stare profundă de calm, care ajută la un somn ușor și profund odihnitor

✓​​​​​​​ husă matlasată detașabilă, de calitate ridicată cu un design plăcut și foarte ușor de curățat

BIOCRYSTAL®, Tehnologie de reducere a stresului

Biocrystal®, tehnologia de reducere a stresului

Biocrystal® este o combinație ideală de cristale naturale - alese cu grijă, măcinate și amestecate sub formă de pulbere. Această formulă testată și dovedită oferă un efect relaxant puternic, afectând mai mulți parametri fiziologici. Reducerea stresului este doar unul dintre beneficiile utilizării resurselor naturale atent integrate, în timp ce consecințele pozitive sunt mult mai extinse.

 

Rezultatele consecvente ale măsurătorilor au arătat, fără îndoială, că Biocrystal® este la fel de eficient în diferite materiale, astfel încât producătorii îl pot încorpora cu succes în diverse produse fără a pierde calitatea.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.