Zen canapea fixa de 3 locuri

Ansamblu modular de 3 locuri, format din module individuale care pot fi reorganizate.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


3650.00 Lei

Despre Zen canapea fixa de 3 locuri

Canapeaua modulară Zen este un produs special, ideal creat pentru cei care nu sunt prieteni cu monotonia sau simt des nevoia de schimbare. Pe lângă designul simplu și modern, beneficiați de un produs premium, creat din materii superior calitative și stofă de chenille cu tehnologie Water Repellent, care previne pătrunderea în profunzime a lichidului și permite ștergerea rapidă acestuia de pe suprafață.

Formele drepte, cu laturi ușor rotunjite, create cu atenție la detalii, fac canapeaua ideală pentru apartamente sau sufragerii foarte spațioase, fiind ușor de integrat în spații în stil contemporan sau modern. 

Ansamblul poate fi completat cu numărul de module pe care îl doriți, în culorile alese de tine.

Canapeaua cuprinde un modul care poate fi folosit ca și taburet pentru picioare sau ca șezut individual sau atașat ansamblului.

Caracteristici și atuuri

✓ Modulele sunt spațioase și pot oferi un loc și jumătate sau două.

✓ Ansamblul modular Zen oferă posibilitatea de ajustare a modulelor care o compun, acestea pot fi interschimbate și se poate obține orice formă dorită de canapea sau colțar

✓ Pentru canapelele care includ modul fără spătar, acestea poate fi folosit ca loc integrat în compoziția canapelei sau pe post de taburet/puf sau măsuță.

✓ Modulele pot fi separate, folosite ca loc individual, și așezate în cerc în situațiile în care doriți să organizați acasă o întâlnire cu prietenii. 

✓ În funcție de nevoi, șezlongul poate fi pe stânga sau dreapta. 

✓ Întreaga gamă de produse Zen permit obținerea oricărei piese de șezut dorită prin doar 3 module.

✓ Stofa tapițeriei are aspect premium, rezistentă la abraziune, foarte plăcută la atingere, iar în caz de murdărire, se poate curăța local cu ușurință.

✓ Ansamblul este ideal pentru orice tip de amenajare, în special în amenajările moderne, fiind destinată celor care simt des nevoia de schimbare.

✓ Opțional: pentru completarea ansamblului pot fi comandate module suplimentare.

 

Despre stofa Canapelei Zen de 3 module

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Astoria

Astoria este o țesătură premium de chenille, cu o compoziție de 90% poliester și 10% nailon.

Calitatea sa excelentă este atribuită tehnologiilor care împiedică abraziunea și o fac ușor de curățat, ceea ce oferă un aspect de nou și curat pentru o lungă perioadă de timp.

Tehnologia Water Repellent previne pătrunderea în profunzime a lichidului. Astoria oferă o senzație ridicată de confort și este foarte estetică vizual.


 

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.