Bliss Coltar extensibil U

Colțarul Bliss extensibil U este o piesă de modernă și foarte practică, fiind alcătuită din piese modulare, care permit interschimbarea lor.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport
  • Alege orientarea:

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


6200.00 Lei

Despre Bliss Colțar extensibil U

Extensibil și modular, colțarul Bliss U este o piesă de mobilier ideală, formată din 4 module: o canapea extensibilă de 2 locuri, o canapea fixă de 2 locuri, colțar de o persoană și șezlong rabatabil. Acestea pot fi utilizate în ansamblu sau în mod individual, fiind disponibile în două variante: șezlong rabatabil pe partea dreaptă sau stângă. 

 

Forma flexibilă, care permite rearanjarea pieselor colțarului, posibilitatea de extensie și spațiul de depozitare aflat sub șezlong, transformă colțarul Bliss într-un produs foarte practic, maximizând dimensiunea locuinței.

Caracteristici și atuuri

✓ Stofa, foarte plăcută la atingere, previne absorbția rapidă a lichidelor și permite aerisirea țesăturii.
✓ Prin extensia metalică, tip sertar cu roți, canapeaua se transformă într-un pat de dormitor confortabil.
✓ Oferă un spațiu de depozitare, la șezlong.
✓ Piesa este concepută pentru spațiile mai mici sau medii, fiind ideală pentru activitățile individuale sau de familie.
✓ Produsele gamei Bliss permit personalizarea tipurilor de stofe și culori, având posibilitatea de a fi completate de piese ale aceleiași game, precum canapele, cu funcții și dimensiuni diferite, fotolii și tabureți.

Despre stofele din familia Bliss

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă. Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre stofa Rino

Rino este o țesătură cu aspect natural și o textură moale la atingere, având o compoziție 100% poliester. Țesătura este caracterizată prin rezistență ridicată la absorbția lichidelor vărsate, fiind acoperită cu o peliculă de protecție specială care creează un strat hidrofob ce protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie absorbită imediat, apa se condensează la suprafața materialului, oferind timp pentru a fi ștearsă cu un prosop.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.