Monden canapea fixa de 2 locuri

Canapea fixă de 2 locuri, cu brațe drepte și picioare de lemn, disponibilă în mai multe variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


2250.00 Lei

Despre Monden canapea fixa de 2 locuri

Cu design simplu, canapeaua Monden este o piesă de mobilier confortabilă, modernă și elegantă, cu aer Monden, ideală pentru spațiile mai reduse, fiind ușor de inclus în mai multe tipuri de amenajări, în mod special în cele moderne sau clasice.

 

Liniile simple, husa cu aspect ușor lucios și reflexii elegante, pun în valoare spațiul în care se află canapeaua, oferind un plus de modernism combinat cu un strop de eleganță. Este perfectă pentru holuri, birouri, săli de așteptare, spații profesionale precum case de avocatură sau cabinete medicale, cât și pentru locuințe.

 

*Piesa poate fi completată de un taburet, de o altă canapea din aceeași colecție sau de două fotolii, pentru a crea un set complet care oferă personalitate spațiului amenajat.

Caracteristici și atuuri

✓ Are 4 perne pentru: două pentru spate și două pentru șezut, realizate din spumă poliuretanică cu fermitate ridicată pentru a rezista în timp și a conferi confortul potrivit poziției de șezut.

✓ Se integrează ușor în mai multe tipuri de amenajări interioare, fiind ideală atât în spații locuibile precum living, dormitor sau holuri, cât și în spații profesionale precum birouri sau săli de ședință.

✓ Poate fi folosită atât ca element de sine stătător, cât și acompaniată de unul sau două fotolii din aceeași colecție, pentru a echilibra și a da amploare amenajării.

✓ Stofa cu aspect de catifea este rezistentă la abraziune, plăcută la atingere având textura moale și densă, ceea ce oferă canapelei un aspect elegant.

✓ Piesa poate fi completată de un taburet, fotolii sau o altă canapea din aceeași familie, pentru a da amploare spațiului.

 

Despre stofa canapelei Monden

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.