Cloud coltar extensibil cu brate sa

Colțar extensibil de 5-7 locuri disponibil în mai multe variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


9150.00 Lei

Despre Cloud coltar extensibil cu brate sa

Colțarul Cloud este o piesă elegantă care se remarcă prin mai multe posibilități de alegere a brațelor laterale și a pernelor de șezut și spătar. Liniile diferite de design ale pieselor obținute, fac produsele ușor de integrat în mai multe tipuri de amenajări. Prin funcția de extensie, colțarul generos se transformă într-un pat de dormitor relaxant, având încorporată o saltea din spumă High Resilience, cu husă detașabilă.

 

Piesa are 11 perne, cinci care acoperă șezutul și șase pentru susținerea spatelui, realizate din spumă de înaltă calitate, ce asigură confort și rezistență în timp.

Caracteristici și atuuri

✓ Oferă flexibilitate de reconfigurare prin posibilitatea de înlocuire a culorii tapițeriei si a brațelor laterale ale colțarului, având trei opțiuni: brațe rotunde, brațe trapeze sau brațe șa.
✓ Are un mecanism inteligent de extensie metalic cu chingi elastice și saltea, care încorporează o saltea din spumă de înaltă reziliență și husă detașabilă din poliester.
✓ Tapițeria și husele complet detașabile permit curățarea sau înlocuirea acestora cu ușurință
✓ Stofa colțarului este rezistentă la frecare fiind ideală pentru bebeluși și animale, având proprietăți de blocare a absorbției rapide a lichidelor și antifungice

Despre stofa canapelei Cloud

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.