Eddie canapea fixa de 3 locuri

Canapea fixă Eddie de 3 locuri, disponibilă pe mai multe variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


2250.00 Lei

Despre Eddie canapea fixa de 3 locuri

O canapea definită de confort și design elegant care permite integrarea cu ușurință în mai multe tipuri de amenajări. Picioarele de lemn, textura stofei, designul cu brațe rotunjite și butoni, aflați la nivelul spătarului, conferă canapelei o notă de rafinament aparte.

 

Prin componența sa interioară și exterioară, canapeaua Eddie asigură un nivel ridicat de confort și rezistență în timp.

Caracteristici și atuuri

✓ Are trei perne pentru șezut, realizate din spumă poliuretanică HR cu fermitate ridicată și foam like latex pentru un plus de confort.
✓ Se integrează ușor în mai multe tipuri de amenajări interioare, fiind ideală atât în spații locuibile precum living, dormitor sau holuri, cât și la birouri sau săli de ședință.
✓ Poate fi folosită atât ca element de sine stătător, cât și acompaniată de unul sau două fotolii din aceeași gamă, pentru a echilibra amenajarea.
✓ Stofa este rezistentă la abraziune, fiind plăcută la atingere. În caz de murdărire, țesătura se poate curăța local cu ușurință.

Despre stofa canapelei Eddie

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.