Fluffy Fotoliu

Un fotoliu confortabil, ideal pentru a crea o zonă de confort personală.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1600.00 Lei

Despre fotoliul Fluffy

Designul estetic al fotoliului este completat de aspectul confortabil al produsului. Datorită șezutului foarte generos și mixului de materiale pe care le are în componența sa, fotoliul oferă o senzație de scufundare într-o oază de relaxare.

 

Piesa de mobilier poate fi folosită atât în cadrul unui ansamblu de produse ale familiei Fluffy, cât și ca piesă de sine stătătoare, recomandabil în set de două pentru crearea unui echilibru în amenajarea din care face parte.

Caracteristici și atuuri

✓ Tapițeria, cu aspect foarte plăcut la atingere, este complet detașabilă și poate fi curățată oridecâte ori este cazul sau nevoie de reîmprospătarea țesăturii.
✓ Produsul are 4 perne: una la șezut, una la spătar și două la brațele laterlae, care asigură un nivel foarte ridicat de confort.

Despre stofa canapelei Fluffy

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

 

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre Aqua Clean

Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.