Moft fotoliu

Fotoliu tapițat Moft ultra-modern, cu picioare metalice negre și două perne extra

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


2750.00 Lei

Despre Moft fotoliu

Colecția Moft vă propune o expresie modernă de mobilier, ideală pentru un living spațios sau de dimensiuni medii. Fotoliul are un design simplu și modern, care permite integrarea în mai multe tipuri de amenajări.

Designul autentic, simplu și modern al fotoliului transformă piesa într-un element de rezistență care poate fi integrată cu ușurință în amenajările moderne. Contemporan prin simplitatea cusăturilor și textura husei, cu picioare metalice de culoare neagră, fotoliul este extrem de prezentabil. În completarea elementelor estetice, se adaugă caracterul extra confortabil, redat de pernele care compun șezutul și spătarul canapelei Moft, cât și cele două perne care însoțesc produsul. Acestea asigură un nivel superior de confort.

Caracteristici și atuuri

✓ este compus din două perne, pentru șezut și spătar foarte confortabile

✓ cu un nivel foarte ridicat de confort, fiind din spumă poliuretanică de înaltă calitate, care își păstrează forma în timp

✓ include două perne confortabile de dimensiuni mici, în zona brațelor, care oferă o susținere corectă gâtului în momentele când preferați să vă odihniți pe canapea 

✓ forma și designul fac fotoliul ușor de integrat în diferite tipuri de amenajări interioare, cu precădere în cele cu design modern sau contemporan

✓ picioare metalice cu design ultra-modern

✓ În caz de murdărire ușoară, pielea permite curățarea cu ușurință

✓ împreună cu un alt fotoliu sau o canapea din familia Moft, pot alcătui un ansamblu complex pentru spații mai ample de amenajare.

Despre stofa fotoliului Moft

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Veneto Aqua Clean

 Veneto Aquaclean este una dintre cele mai noi stofe din portofoliul Aramis Feeling, care îmbracă cele mai moderne și recente colecții de mobilier tapițat. Stofa este realizată din poliester reciclat, având o densitate ridicată și un fir scurt dar pufos.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Cu o senzație foarte moale și plăcută la atingere, ce creează o senzație de pluș fin, stofa are reflexii fine și elegante care transformă produsul pe care îl îmbracă, intr-o piesă de rezistență. Stofa Veneto are rezistență ridicată la abraziune și frecare.Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.