Fluffy taburet

Taburetul Fluffy este un produs special creat pentru iubitorii de confort și schimbare, care cauta un plus de confort.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


850.00 Lei

Despre Fluffy taburet

Confortul și designul estetic al taburetului este completat de aspectul practic al produsului familiei modulare. Oferă atât utilitate, cât și un accent modern spațiului pe care îl însoțește, datorită formei și designului său. Datorită confortului ridicat, șezutului foarte generos și mixului de materiale pe care le are în componență, taburetul Fluffy oferă o senzație de scufundare într-o oază de relaxare.

Tapițeria are aspect fin, moale și fiind foarte ușor de curățat.

Caracteristici și atuuri

✓  Taburetul emană eleganță atât prin construcție, cât și prin stofa rafinată care îl acoperă.

✓  Este o piesă versatilă, ușor de manevrat atât de adulți, cât și de copii

✓ Dimensiunile generoase oferă volumetrie spațiului în care se află

✓ Este ideal in compania altor produse din familia Fluffy

✓ Poate fi folosit ca loc de șezut la o masă în timpul serilor petrecute alături de cei dragi sau plasat în fața fotoliului ca suport pentru picioare sau pentru obiectele necesare atunci când vă relaxați la televizor

✓ Stofa taburetului este disponibilă într-o gamă variată de culori

✓ Este important de menționat că tapițeria nu este detașabilă, însă poate fi curățată local cu o cârpă ușor umedă și un detergent delicat în caz de murdărie

 

Despre stofa taburetului Fluffy

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Veneto Aqua Clean

 Veneto Aquaclean este una dintre cele mai noi stofe din portofoliul Aramis Feeling, care îmbracă cele mai moderne și recente colecții de mobilier tapițat. Stofa este realizată din poliester reciclat, având o densitate ridicată și un fir scurt dar pufos.

Fibrele stofei sunt acoperite cu un strat molecular invizibil care împiedică murdăria să pătrundă în țesătură. Unicitatea stofei este redată de caracterul său foarte practic prin tratamentul revoluționar al țesăturii, care permite curățarea locală sau integrală a petelor folosind doar apă.

Cu o senzație foarte moale și plăcută la atingere, ce creează o senzație de pluș fin, stofa are reflexii fine și elegante care transformă produsul pe care îl îmbracă, intr-o piesă de rezistență. Stofa Veneto are rezistență ridicată la abraziune și frecare.Țesătura cu tehnologia Aquaclean este unul dintre cele mai inovative produse ale pieței. Stofa, cu atingere foarte moale și delicată, este alcătuită din 90% fibre de origine naturală cu textură tricotată fină, oferind un design contemporan și natural.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.