Monden Fotoliu

Fotoliu elegant, extra-confortabil, disponibil în mai multe variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1550.00 Lei

Despre fotoliul Monden

Fotoliul Monden se remarcă prin mai multe posibilități de alegere a brațelor laterale, astfel oferind posibilitatea de a le schimba în cazul în care simțiți nevoia de schimbare. Designul elegant, cu forme care îmbină liniile designului clasic cu cel modern, face fotoliul o piesă ușor de integrat în mai multe tipuri de amenajări.

Piesa are în componența sa 2 perne: una care acoperă șezutul și una pentru susținerea spatelui, ambele realizate din spumă de înaltă calitate, ce asigură confort și rezistență în timp.

Fotoliul are un design deosebit atât prin formă, cât și prin husa acestuia, care are un aspect modern, cu reflexii elegante, fiind complet detașabilă, ceea ce permite curățarea cu ușurință.

Produsele gamei Monden permit personalizarea tipurilor de stofe și culorilor, fotoliul având posibilitatea de a fi folosit atât ca produs de sine stătător, cât și ca piesă completată a pieselor aceleiași game, precum canapele, cu funcții și dimensiuni diferite, și tabureți.

Caracteristici și atuuri

✓ Oferă flexibilitate de reconfigurare prin posibilitatea de înlocuire a culorii tapițeriei si a brațelor laterale ale fotoliului, având trei opțiuni: brațe rotunde, brațe drepte sau brațe șa.

✓ Husa, plăcută la atingere, cu textura moale, este  complet detașabilă ceea ce permite curățarea sau înlocuirea ei cu ușurință

✓ Stofa cu aspect de catifea a fotoliului este rezistentă la abraziune fiind ideală pentru bebeluși și animale, având proprietăți de blocare a absorbției rapide a lichidelor și antifungice

✓ Poate fi folosit atât ca element de sine stătător, cât și acompaniat de o canapea sau alte fotolii din aceeași colecție, pentru a echilibra și a da amploare amenajării. 

Despre stofa fotoliului Monden

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.