Fuzzy Fotoliu

Fotoliu tapițat Fuzzy extra confortabil, cu țesătură deosebită, elegantă de culoare crem.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1400.00 Lei

Fotoliu Fuzzy

Fotoliu tapițat Fuzzy este o piesă special creată pentru a asigura un nivel de confort superior, pentru serile petrecute în familie sau pentru momentele în care doriți să vă relaxați. Piesa, cu design elegant, este compusă din mai multe tipuri de spumă poliuretanică, pentru susținere și confort, așezate în funcție de zonele specifice. Pe lângă designul elegant, care îmbină elemente moderne, fotoliul se integrează cu ușurință și în mai multe stiluri de design, având un design ușor clasic.

Țesătura care îmbracă scaunul are o textură cu design unic și un cu aspect pufos și foarte elegant.

* Fotografia este o sugestie de prezentare. Fotoliul Fuzzy nu este însoțit de taburet, acesta fiind o piesă individuală care se poate achiziționa separat. Cele două piese de mobilier formează impreună un set ideal pentru locuința dumneavoastră .

Caracteristici și atuuri

- special proiectat pentru a oferi un nivel ridicat de confort

 - susține poziția corectă a șezutul și a spatelui

 - are în componență mai multe tipuri de spume poliuretanice, în straturi generoase, care asigură confortul și dispersează echilibrat greutatea corpului

 - componența calitativă a materialelor asigură rezistența și calitatea estetică în timp

 - design modern, ușor de integrat în mai multe tipuri de amenajări


 

Despre stofa fotoliului Fuzzy

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu !

 

Totul despre stofa Catch me

Este o stofă unică prin textură și design, fiind una dintre cele mai recente produse lansate la nivel mondial. 

Țesătura tip chenille, cu compoziție 100% poliester, are un efect 3D deosebit, prin care oferă o doză superioară de modernitate și eleganță. Deși este alcătuită integral din fibre de poliester, stofa Catch Me este moale și plăcută la atingere, având un nivel ridicat de confort și durabilitate ridicată și rezistență la frecare.

Datorită designului unic și contemporan, în prezent, stofa îmbracă unele dintre cele mai luxuriante piese de mobilier ale unor case de branduri internaționale de top.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.