Merlin pat cu somiera rabatabila si tetiera Carrie

Pat tapițat, cu ladă de depozitare și somieră rabatabilă disponibil în mai multe dimensiuni și variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


3150.00 Lei

Despre patul Merlin cu tetiera Carrie

Patul Merlin este una dintre piesele de rezistență ale propunerilor noastre în materie de design, având la bază trei principii de construcție: designul elegant, confortul premium și eficientizarea spațiului, prin intermediul ladei de depozitare pe care o pune la dispoziție, sub somieră.

Piesa este tapițată cu stofă cu o textură moale și foarte plăcută la atingere, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort. Este elastică, aerisită și foarte ușor de curățat.

Tetiera căptușită cu nasturi decorativi oferă patului un plus estetic și modern, ceea ce permite integrarea cu ușurință a acestuia în mai multe stiluri de amenajare. Somiera este inclusă, iar sistemul rabatabil al acesteia permite accesul cu ușurință la lada generoasă de depozitare, având același perimetru cu dimensiunea patului.

Caracteristici și atuuri

✓ Patul include somieră cu sistem rabatabil, care are lamele din lemn de fag, care permite menținerea aerisirii corecte a saltelei și acces facil la lada de depozitare
✓ Spațiul de depozitare al patului este foarte generos, punând la dispoziție întreg perimetrul patului
✓ Cadrul patului are în componența sa un strat generos de spumă poliuretanică, oferind camerei o senzație de volumetrie
✓ Fermitatea spumei din componență asigură longevitatea produsului în timp și păstrarea calităților estetice
✓ Stofa din care este realizat patul are o textură catifelată, cu reflexii ce oferă un aspect elegant și modern

Despre stofele patului Merlin cu tetiera Carrie

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă.

Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre stofa Diosa

Diosa este o țesătură de înaltă calitate, cu compoziție 100% poliester, care face parte din categoria țesăturilor noi lansate în piața internațională. Stofa are o textură moale și foarte plăcută la atingere, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort. Este elastică, aerisită și foarte ușor de curățat. Designul interesant, cu un model caracteristic pe toată suprafața, îi oferă o notă fresh și modernă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.