Taburet tapițat pătrat Raven

Taburet dreptunghiular tapițat cu design elegant

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


250.00 Lei

Despre taburetul tapițat pătrat Raven

Taburetul tapițat Raven este o piesă cu design estetic, simplu și foarte practic fiind potrivit în completarea confortului și utilității oricărui tip de spațiu, de acasă sau de la birou.

Prin forma sa dreptunghiulară, cu linii drepte, taburetul conturează un aer cu note moderne, care poate sugera atmosfera unei amenajări în ton cu trendul, păstrându-și valoarea estetică în timp. Este versatil și ușor de integrat în orice tip de încăpere, eficientizând spațiul. Poate fi mutat cu ușurință. Modelul este realizat dintr-o formă dreptunghiulară și este îmbrăcat integral dintr-o stofă cu foarte modernă, plăcută la atingere, cu cusături simple care îi dau un plus valoare.

 

Caracteristici și atuuri

✓ zona de deasupra taburetului are o spumă poliuretanică cu fermitate ridicată, care asigură rezistența formei neschimbate în timp

✓ taburetul are aspect elegant, atât prin construcție, cât și prin stofa care îl îmbracă

✓ este o piesă versatilă, fiind foarte ușor de manevrat atât de adulți, cât și de copii

✓ aspectul taburetului permite integrarea cu ușurință în spațiii precum camere de zi, camera copilului, șifoniere sau holuri

✓ eficientizează spațiul, fiind ideal și pentru spațiile de birouri

✓ poate fi folosit atât ca loc de șezut la o masă, așezat ca suport pentru picioare ori măsuță de cafea, având suprafața plană

✓ stofa taburetului este disponibilă în mai multe tipuri de culori

✓ stofa produsului nu este detașabilă, iar curățarea acesteia se poate realiza local cu o cârpă ușor umedă și un detergent blând, în cazul murdăririi.

 

Despre stofa taburetului tapițat Raven

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Diosa

Diosa este o țesătură de înaltă calitate, cu compoziție 100% poliester, care face parte din categoria țesăturilor noi lansate în piața internațională. Stofa are o textură moale și foarte plăcută la atingere, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort. Este elastică, aerisită și foarte ușor de curățat. Designul interesant, cu un model caracteristic pe toată suprafața, îi oferă o notă fresh și modernă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.