Taburet tapițat tip butoiaș Bloum

Taburet tapițat tip butoiaș cu mâner din piele ecologică, mic și foarte practic.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


150.00 Lei

Despre taburetul tapițat tip butoiaș Bloum

Taburetul Bloum este o piesă simplă și foarte practică, care se adaptează ușor oricărui tip de spațiu, fiind o soluție ideală pentru livingurile mai mici. Poate fi utilizat atât pentru șezut, cât și pentru sprijinul picioarelor sau alte activități de relaxare. Forma rotunjită, bombată în centru îi oferă un aspect de butoiaș care conferă un design diferit piesei. Piesa are un mâner lung negru, realizat din piele ecologică, care permite cu ușurință manevrarea lui.

Caracteristici și atuuri

✓ designul simplu și modern fac ca taburetul să fie foarte eficient și practic

✓ are un strat generos de spumă poliuretanică în zona șezutului, care îl face confortabil

✓ textura materialului din care este realizat este fină, plăcută la atingere și se poate curăța local

✓ mânerul lung este realizat dintr-o curea neagră din piele ecologică ce permite cu ușurință mutarea și manevrarea taburetului 

✓ piesa este de talie mică, ceea ce permite integrarea cu ușurință în spațiile de dimensiuni mai mici, precum apartamente, camera copilului, șifoniere sau holuri 

✓ stofa taburetului este disponibilă în mai multe tipuri de culori

✓ stofa produsului nu este detașabilă, iar curățarea acesteia se poate realiza local cu o cârpă ușor umedă și un detergent blând, în cazul murdăririi lui.

Despre stofa taburetului tapițat tip butoiaș Bloum

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Bine de știut despre stofa Soro

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Textura stofei este moale, aerisită, și foarte ușor de curățat. Stofa Soro face parte din categoria țesăturilor care absorb cu ușurință umezeala și se usucă foarte repede. Este rezistentă la frecare și are capacitatea de a rezista frecvenței ridicate a utilizării acesteia.

Gramaj m2: 260g/m² +/-10%
Compoziție: 100% Polyester

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.