Taburet tapițat Sena

Taburet tapițat cu design elegant și bază tip soclu, de talie mică

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


200.00 Lei

Despre taburetul tapițat Sena

Taburetul Sena este o piesă de mobilier simplă, estetică, care oferă atât utilitate, cât și un accent modern spațiului, datorită formei și designului său. Piesa completează ideal designul și confortul zonelor unde se află. Se poate integra cu ușurință în dormitor, living sau hol, oferind utilitate și un plus de spațiu. Modelul excepțional este realizat dintr-o bază mai mică a bazei, care are forma unui soclu, fiind realizat integral dintr-o stofă cu aspect de catifea, foarte plăcută la atingere.

Caracteristici și atuuri

✓ taburetul are aspect elegant, atât prin construcție, cât și prin stofa care îl îmbracă

✓ este o piesă versatilă, fiind foarte ușor de manevrat atât de adulți, cât și de copii

✓ talia mică a produsului permite integrarea cu ușurință în spațiile de dimensiuni mai mici, precum apartamente, camera copilului, șifoniere sau holuri

✓ poate fi folosit atât ca loc de șezut la o masă, în serile cu cei dragi, sau asezat in fata fotoliului ca suport pentru picioare ori lucrurile de care aveți nevoie când vă relaxați la tv

✓ stofa taburetului este disponibilă în mai multe tipuri de culori

✓ stofa produsului nu este detașabilă, iar curățarea acesteia se poate realiza local cu o cârpă ușor umedă și un detergent blând, în cazul murdăririi.

Despre stofa taburetului tapițat Sena

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant.

Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.