Feeling fotoliu

Fotoliu cu design simplu și picioare metalice.

 

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1200.00 Lei

Despre Feeling fotoliu

O piesă de mobilier trendy, caracterizată de un design simplu, echilibrat și elegant, ideală pentru orice stil de amenajare și spațiile cu dimensiuni reduse.

 

Datorită mixului de materiale din care este realizat, precum tapițeria externă și spuma de înaltă densitate din compoziția interioară, fotoliul Feeling este confortabil și durabil, rezistând testului timpului.

 

Stofa fotoliului prezintă un aspect elegant de catifea, cu reflexii subtile și o textură foarte plăcută la atingere, fiind și foarte ușor de curățat datorită tratamentului de rezistență la apă și pete.

 

Prin designul său simplu, fotoliul este o piesă versatilă, integrându-se perfect în orice spațiu datorită eleganței sale discrete.

 

În compania celorlalte piese ale familiei Feeling, fotoliul formează ansambluri ideale pentru spațiile mai mari precum sufragerii complexe, spații de birou, săli de așteptare sau holuri hoteliere.

 

Recomandarea noastră: Pentru un plus de confort și personalitate, canapeaua poate fi completată de una sau două dintre pernele noastre medii, a căror huse sunt realizate din același tip de stofe.

 

Caracteristici și atuuri

✓ Prin designul simplu, modern și versatil, fotoliul este ideal pentru orice spațiu și stil de amenajare.

✓ Este dotat cu două perne: una pentru șezut și un pentru spate, realizate din spumă poliuretanică HR care garantează confortul și durabilitatea în timp.

✓ Se integrează ușor în diverse stiluri de decor, fiind potrivit pentru spații locuibile precum living, dormitor sau holuri, dar și pentru birouri sau săli de ședință.

✓ Poate fi folosit atât ca piesă de sine stătătoare, cât și în compania unui alt fotoliu sau canapea din aceeași colecție, pentru a crea un ansamblu complex și echilibru estetic în amenajare.

✓ Țesătura husei este plăcută la atingere cu tratament anti-pete, iar în caz de murdărire, aceasta permite curățarea locală cu ușurință.

 

Despre stofa fotoliului Feeling

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant. Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.