Tiramisu fotoliu modular

Fotoliu multifuncțional, cu trei modularități, 2 variante de expunere și 5 variante de culori a stofei. Ușor de transformat în taburet sau măsuță, se lasă ușor mutat din loc, pentru curățenie sau când te muți.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


550.00 Lei

Despre Tiramisu fotoliu modular

Mini-tiramisu este un fotoliu creat să îți pună la încercare creativitatea, fiind un produs atât de sine stătător, cât și complementar canapelei Tiramisu, alături de care crează un ansamblu complet pentru un living modern.

Datorită caracterului său modular și flexibil, produsul este foarte practic și simplu de reconfigurat din fotoliu într-un taburet sau o masă de cafea.

Componența interioară, din spumă poliuretanică, redă produsului confort ridicat oferind, în același timp, o susținere corectă a întregului corp. Acest lucru îl face un produs ideal pentru gameri, adolescenții iubitori de mișcare și copiii care exersează primii pași acasă.

Fotoliul Tiramisu este însoțit de o periniță asortată.

 

Produsele acestei game sunt recomandate în mod special pentru camera copiilor, neavând accesorii metalice sau din lemn și, ca atare, nici un pericol de accidentare.
 

Caracteristici și atuuri

✓ Prin designul ergonomic asigură o poziție corectă și a spatelui
✓ Poate fi ușor transformat ușor din fotoliu, în taburet sau măsuță
✓ Este modular, practic și flexibil 
✓ Poate fi completat cu unul sau două fotolii din aceeași gamă, cu tapițerie de aceeași sau de diferite culori 
✓ Se integrează cu ușurință în spațiile cu capacități reduse
✓ Ideal pentru serile de lectură sau momente de relaxare și pentru copiii de toate vârstele, nu prezintă niciun risc de accidentare sau lovire în elemente dure
✓ Are husă detașabilă, cu fermoar, care poate fi curățată cu ușurință
✓ Beneficiează de 2 ani garanție durabilitatea spumei, husa nu intra in incidenta garantiei.

Despre stofa Soro

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Totul despre stofa Soro Karo

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat și texturată prin țesătură tip karo, care este matlasată. Textura stofei este moale, aerisită și foarte ușor de curățat.

Stofa Soro face parte din categoria țesăturilor care absorb cu ușurință umezeala și se usucă foarte repede. Este rezistentă la frecare și are capacitatea de a rezista frecvenței ridicate a utilizării acesteia, în special datorită cusăturilor tip karo.

Gramaj m2: 260g/m² +/-10%
Compoziție: 100% Polyester

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.