Tiramisu canapea extensibila modulara

Canapea modulară extensibilă cu 3 locuri și 11 opțiuni de culori. Se pliază pentru a forma o saltea mare și comodă.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.

1550.00 Lei

1395.00 Lei

Despre Tiramisu canapea extensibila modulara

O canapea extensibilă și confortabilă, ideală pentru cei creativi și curajoși, care aleg să fie diferiți. Cu un design unic și reconfigurabil, canapeaua Tiramisu, la fel ca întreaga familie de produse din care face parte, asigură susținerea corectă a corpului, atât în poziția de canapea, cât și în cea de dormitor, în care se poate transforma din doar două mișcări. 

 

Ideală pentru spațiile în care se joacă copii. Datorită compoziției integrale din spumă poliuretanică, nu prezintă niciun risc de accidentare pentru copii.
Se integrează cu ușurință în mai multe tipuri de amenajări și poate fi completată de unul sau doua fotolii din aceeași gamă, pentru un ansamblu complet.

Caracteristici și atuuri

✓ Asigură o poziție corectă și a spatelui prin designul ei ergonomic 
✓ Este modulară, practică, flexibilă și extensibilă
✓ Se transformă foarte ușor în pat de dormitor, include doi tabureți care pot fi folosiți chiar și de post de măsuță cafea
✓ Este însoțită de două perinițe asoratate
✓ Poate fi completată cu unul sau două fotolii din aceeași gamă, cu tapițerie de aceeași sau de diferite culori 
✓ Se integrează cu ușurință în spațiile cu capacități reduse
✓ Ideală și pentru copiii de toate vârstele, nu prezintă niciun risc de accidentare sau lovire în elemente dure
✓ Are husă detașabilă, cu fermoar, care poate fi curățată cu ușurință
✓ Beneficiează de 2 ani garanție durabilitatea spumei, husa nu intra in incidenta garantiei.

Despre stofa canapelei Tiramisu

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat, catifelată și fină.

Totul despre stofa Soro Karo

Soro este o țesătură de velur, cu compoziție 100% poliester, caracterizată printr-o suprafață cu model tricotat și texturată prin țesătură tip karo, care este matlasată. Textura stofei este moale, aerisită și foarte ușor de curățat.

Stofa Soro face parte din categoria țesăturilor care absorb cu ușurință umezeala și se usucă foarte repede. Este rezistentă la frecare și are capacitatea de a rezista frecvenței ridicate a utilizării acesteia, în special datorită cusăturilor tip karo.

Gramaj m2: 260g/m² +/-10%
Compoziție: 100% Polyester

Totul despre stofa Poso

Poso este o stofă care combină eleganța cu durabilitatea într-o singură țesătură fiind ideală în compoziția produselor din orice tip de amenajare interioară. Cu o compoziție de 90% poliester și 10% nylon, această stofă de 360 g/m² oferă o textură densă și plăcută la atingere. Rezistența culorii la lumină asigură menținerea vibrantă a nuanței, iar rezistența la abraziune de ≥35 000 cicluri garantează siguranță și longevitate. Produsele realizate cu stofele din gama Poso sunt alegerea perfectă pentru un design interior rafinat și durabil.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.