Bliss canapea fixa de 2 locuri

Canapeaua Bliss este o piesă de mobilier modernă și practică, menită să optimizeze spațiul camerei.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


1650.00 Lei

Despre Bliss canapea fixa de 2 locuri

Canapeaua Bliss este o piesă de mobilier modernă si practică, menită să optimizeze spațiul, fiind în același timp un element care se impune printr-o aparență discretă și elegantă. 

Aspectul canapelei, conferit de conturul liniar al detaliilor de creație, este completat de spațiul generos și confortabil al șezutului, ce îi permite adaptarea cu ușurință în mai multe stiluri de amenajare. Gama Bliss este realizată în două tipuri de stofe, diferențiate din punct de vedere al caracteristicilor și texturii, redate în mai multe culori. Compoziția interioară, din spumă poliuretanică de înaltă calitate, asigură fermitate ridicată pentru confort și durabilitate în timp.

Piesa este concepută pentru spațiile de dimensiuni mai mici sau medii, fiind ideală pentru activitățile individuale sau de familie.

Canapeaua face parte din familia de produse Bliss, o gamă care permite personalizarea tipurilor de stofe și culori, având posibilitatea de a fi completată de piese ale aceleiași game, precum canapele, cu funcții și dimensiuni diferite, fotolii și tabureți.

Caracteristici și atuuri

✓ Stofa, foarte plăcută la atingere, previne absorbția rapidă a lichidelor și permite aerisirea țesăturii.
✓ Piesa este concepută pentru spațiile mai mici sau medii, fiind ideală pentru activitățile individuale sau de familie.
✓ Produsele gamei Bliss permit personalizarea tipurilor de stofe și culori, având posibilitatea de a fi completate de piese ale aceleiași game, precum canapele, cu funcții și dimensiuni diferite, fotolii și tabureți.

Despre stofele din familia Bliss

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă. Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre stofa Rino

Rino este o țesătură cu aspect natural și o textură moale la atingere, având o compoziție 100% poliester. Țesătura este caracterizată prin rezistență ridicată la absorbția lichidelor vărsate, fiind acoperită cu o peliculă de protecție specială care creează un strat hidrofob ce protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie absorbită imediat, apa se condensează la suprafața materialului, oferind timp pentru a fi ștearsă cu un prosop.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.