Bliss Taburet

Taburet Bliss, o piesă elegantă și practică de mobilier, care oferă în interior spațiu de depozitare.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


400.00 Lei

Despre Bliss taburet

Taburetul Bliss este piesă menită să completeze piesele de mobilier din living, fiind și foarte practic prin spațiul de depozitare pe care îl pune la dispoziție. 

 

Construcția taburetului, cu șezutul generos, oferă un nivel ridicat de confort și o susținere corectă a corpului, având în componența interioară spumă poliuretanică cu fermitate ridicată, care conferă confort și durabilitate în timp.

Caracteristici și atuuri

✓ Aspectul taburetului este conferit de conturul liniar al detaliilor de creație, ceea ce permite adaptarea cu ușurință în mai multe tipuri de amenajări interioare a acestuia. 
✓ Stofa, foarte plăcută la atingere, previne absorbția rapidă a lichidelor și permite aerisirea țesăturii.
✓ Piesa este concepută pentru spațiile mai mici sau medii, fiind ideală pentru activitățile individuale sau de familie.
✓ Produsele gamei Bliss permit personalizarea tipurilor de stofe și culori, având posibilitatea de a fi completat de piese ale aceleiași game, precum canapele, cu funcții și dimensiuni diferite, și fotolii.

Despre stofele din familia Bliss

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Orinoco

Orinoco este o țesătură modernă de tip velur, cu compoziție 90% poliester și 10% nailon, definită de moliciune catifelată și o suprafață ușor păroasă. Stofa se distinge printr-un coeficient ridicat de abraziune și este caracterizată de rezistență la piling, frecare și decolorare, ceea ce determină un aspect de nou și curat o perioadă lungă de timp. Textura foarte moale și delicată, asemănătoare cu catifeaua, oferă un nivel ridicat de confort și este foarte ușor de curățat.

Totul despre stofa Rino

Rino este o țesătură cu aspect natural și o textură moale la atingere, având o compoziție 100% poliester. Țesătura este caracterizată prin rezistență ridicată la absorbția lichidelor vărsate, fiind acoperită cu o peliculă de protecție specială care creează un strat hidrofob ce protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie absorbită imediat, apa se condensează la suprafața materialului, oferind timp pentru a fi ștearsă cu un prosop.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.