Boem taburet

Taburet elegant cu picioare de lemn, disponibil în mai multe variante de culori.

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


550.00 Lei

Despre Boem taburet

Cu design simplu, taburetul Boem este o piesă de mobilier confortabilă, modernă și elegantă, cu aer boem, ideală pentru camerele spațioase, fiind ușor de inclus în mai multe tipuri de amenajări, în mod special în compania ansamblurilor de canapele din aceeași familie.

 

Liniile simple, husa cu aspect ușor lucios și reflexii elegante, pun în valoare spațiul în care se află taburetul, oferind un plus de modernism combinat cu un strop de eleganță. Este perfect atât pentru spații profesionale, cât și pentru locuințe.

 

*Taburetul poate fi completat de o altă canapea din aceeași colecție sau de două fotolii, pentru a crea un set complet care oferă personalitate spațiului amenajat.

 

Caracteristici și atuuri

   ✓   taburetul emană eleganță prin construcția sa rafinată și stofa de calitate care îl îmbracă

   ✓   este o piesă versatilă, ușor de manevrat atât de către adulți, cât și de către copii

   ✓   dimensiunile generoase completează spațiul în care este plasat și se integrează perfect în compania altor produse din familia …(de mentionat numele familiei)

  ✓  poate fi utilizat ca loc de șezut la o masă în timpul serilor petrecute în compania celor dragi sau poate fi plasat în fața fotoliului pentru a servi ca suport pentru picioare sau   

      pentru obiectele necesare în timpul relaxării la televizor

  ✓  stofa taburetului este disponibilă într-o gamă variată de culori

  ✓  este important de menționat că tapițeria nu este detașabilă, însă poate fi curățată local cu o cârpă ușor umedă și un detergent delicat în caz de murdărie

 

Despre stofa taburetului Boem

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Salvador

 

Salvador este o țesătură rezistentă de tip velur, cu compoziție 100% poliester.

Materialul, cu textură densă și uniformă, are aspect de catifea, cu atingere moale, care oferă un confort ridicat și un aspect elegant.

Stofa Salvador este deosebită prin aspect și rezistența ridicată la frecare, dar și prin proprietățile sale de blocare a absorbției rapide a lichidelor și calitatea neinflamabilă.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.