Zen taburet mare

Taburet tip modul Zen, cu design simplu și elegant, care poate fi folosit și ca modul.

 

Alege culoarea stofei
Optiuni de transport

Perioada de livrare este de aproximativ 4 săptămâni, din prima zi de luni după plasarea comenzii.


750.00 Lei

Despre Zen taburet

Taburetul Zen este o piesă complementară ansamblului de canapele modular al aceleași familii, fiind un produs cu rol funcțional și estetic, menit să completeze spațiul casei prin designul modern și simplu.

 

Construcția taburetului, cu șezutul generos, oferă un nivel ridicat de confort și o susținere corectă a corpului, având în componența interioară spumă poliuretanică cu fermitate ridicată, care conferă confort și durabilitate în timp. Stofa de chenille cu tehnologie Water Repellent, care îmbracă taburetul, previne pătrunderea în profunzime a lichidului și permite ștergerea rapidă acestuia de pe suprafață.

 

Taburetul poate fi folosit ca măsuță, taburet pentru susținerea picioarelor sau ca șezut individual ori integrat în componența ansamblului modular, suplimentând astfel locurile canapelei.

 

Caracteristici și atuuri

✓ Aspectul taburetului este conferit de conturul liniar al detaliilor de creație, ceea ce permite adaptarea cu ușurință în mai multe tipuri de amenajări interioare a acestuia. 
✓ Stofa, foarte plăcută la atingere, previne absorbția rapidă a lichidelor și permite aerisirea țesăturii.
✓ Piesa este concepută pentru spațiile mai mici sau medii, fiind ideală pentru activitățile individuale sau de familie.
✓ Produsele gamei Zen permit personalizarea tipurilor de stofe și culori, având posibilitatea de a fi completat de piese ale aceleiași game, precum canapele, cu funcții și dimensiuni diferite, și fotolii.

Despre stofele din familia Zen

Află mai multe informații despre principalele caracteristici și atuuri ale stofei și desigur pentru a-ți face o idee mai exactă asupra ei asigură-te că vizualizezi și textura în detaliu!

Totul despre stofa Astoria

Astoria este o țesătură premium de chenille, cu o compoziție de 90% poliester și 10% nailon.

Calitatea sa excelentă este atribuită tehnologiilor care împiedică abraziunea și o fac ușor de curățat, ceea ce oferă un aspect de nou și curat pentru o lungă perioadă de timp.

Tehnologia Water Repellent previne pătrunderea în profunzime a lichidului. Astoria oferă o senzație ridicată de confort și este foarte estetică vizual.

Te-ar mai putea interesa

Success Callout

This is a success callout.